mi-esti aproape simpatic

asa ca voi relua teoria chibritului, asa cum o stiu si eu ( atentie, nu e musai sa fie corect

)
DT : double taper, sau level taper. ADica firul are, in printip aceeasi grosime pe toata lungimea, cu exceptia conicitatilor din capete. Asta e un profil care ajuta la greutati mici ale firului la niste roll casturi si la asezarea cat mai lina a mustei pe apa....
prezentare . Si cand ai nevoie de prezentare discutam de muste uscate. care in printip is mici.
Deci nu ai nevoie de un fir greu sa le care, sau mai rau sa pleoscaie pe apa.
discutand de cls 6-7, povestim de muste mai mari, streamere care au nevoie de energie casa fie duse la destinatie.
Si iarasi discutam ca in acest caz distanta e un factor care ajuta mult.
Aici intra in discutie profilul WF ( weight forward) , care are un "cap" care odata lansat trage dupa el restul firului, care e mai subtire si implicit mai usor, si care , automat, ajunge mai departe.
Amintind de stiuca, nu stiu cat e de indicat sa te fixezi pe fir de 7, in conditiile in care cu un fir de 7 vei munci mult sa cari niste flocosenii de 15 cm din iepure de ex....
Si daca tot te duci pe la locuri din alea unde faci poze de inima rea la muscarii din tara, mai si asculta ce zic aia