merge acuma la muste uscate pe lac la tarnita?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Si uite asa s-a dus firul topicului, si invatam sa pescuim pastravul la rama. Si acuma ma mir ca dupa ce vii si strigi in gura mare ce meseriash esti tu ca iti bati joc de lege, mai il acuzi pe unul din cei mai buni legatori de muste din tara ca ar pescui cu 9 muste pe fir, fara sa-l cunosti sau fara sa zica el nimic de treaba asta. N-ai nimic de zis legat de fly-fishing si de subiectul acestui thread, eu unul te-as ruga sa ocolesti macar zona asta si sa-ti postezi in alta parte ineptiile.
ok bogdane...
ok bogdane m-am lamurit cu sezonul si perioadele de pescuit si ai dreptate am cam derivat de la topic si ai dreptate si cu pescuitul la rama...si poate mai discutam in alt topic despre legatul mustelor ca-i mai fun si mai sanatos decat cu ramele si in legatura cu numarul mustelor pe fir eu folosesc 2 la lipan si una la clean si nu am vazut in viata mea de pescar pe cineva cu mai mult de 3 si asta doar o data si de curiozitate cum drak poti pescuiii cu 9 muste pe fir? mie si una singura mi se incurca![/quote]
sory

muste din par animal
Bogdane, nu ai dreptate integral. Eu am pescuit cu muste dar cumparate din targ nu facute de mine, si date la buldo mai ales. Am prins clean dar niciodata pastrav. Am aflat ca se pot face muste din par de caine (coama dulaului de curte), cica ar exista practica asta pe Valea Muresului la Tastolitza. Mie mi se pare o super idee sa leg muste din par de mamifere (pot incerca si cu blana de vulpe, bursuc). Voi ce parere aveti?
Re: muste din par animal
eu zic sa-ti iei ramele si s-o stergi!Serbanel scrie:Bogdane, nu ai dreptate integral. Eu am pescuit cu muste dar cumparate din targ nu facute de mine, si date la buldo mai ales. Am prins clean dar niciodata pastrav. Am aflat ca se pot face muste din par de caine (coama dulaului de curte), cica ar exista practica asta pe Valea Muresului la Tastolitza. Mie mi se pare o super idee sa leg muste din par de mamifere (pot incerca si cu blana de vulpe, bursuc). Voi ce parere aveti?

pe bune, acum..nu vrei sa incetezi cu "miscatoarele"?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
muste taratoare
Fratilor, nu stiu daca ati aflat dar au aparut niste muste ciudate, in forma de vierme. Noaptea zboara si ziua se tarasc. Dom' Basescu le-a spus licurici...stiti voi teoria licuriciului mic si a celui mare, nu? Daca vreti, va fac eu niste imitatii super, fie in faza imago fie in subimago. Le testam intr-o pastravarie ca sa nu va faceti de ras pe rau de munte.