merge acuma la muste uscate pe lac la tarnita?

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 23 Mar 2006, 16:05

Si uite asa s-a dus firul topicului, si invatam sa pescuim pastravul la rama. Si acuma ma mir ca dupa ce vii si strigi in gura mare ce meseriash esti tu ca iti bati joc de lege, mai il acuzi pe unul din cei mai buni legatori de muste din tara ca ar pescui cu 9 muste pe fir, fara sa-l cunosti sau fara sa zica el nimic de treaba asta. N-ai nimic de zis legat de fly-fishing si de subiectul acestui thread, eu unul te-as ruga sa ocolesti macar zona asta si sa-ti postezi in alta parte ineptiile.

madjack
utilizator nou
utilizator nou

ok bogdane...

Mesaj de madjack » 23 Mar 2006, 23:08

ok bogdane m-am lamurit cu sezonul si perioadele de pescuit si ai dreptate am cam derivat de la topic si ai dreptate si cu pescuitul la rama...si poate mai discutam in alt topic despre legatul mustelor ca-i mai fun si mai sanatos decat cu ramele si in legatura cu numarul mustelor pe fir eu folosesc 2 la lipan si una la clean si nu am vazut in viata mea de pescar pe cineva cu mai mult de 3 si asta doar o data si de curiozitate cum drak poti pescuiii cu 9 muste pe fir? mie si una singura mi se incurca![/quote]

madjack
utilizator nou
utilizator nou

sory

Mesaj de madjack » 23 Mar 2006, 23:11

:D stupid me nui bogdan ci bondan

Serbanel

muste din par animal

Mesaj de Serbanel » 24 Mar 2006, 11:37

Bogdane, nu ai dreptate integral. Eu am pescuit cu muste dar cumparate din targ nu facute de mine, si date la buldo mai ales. Am prins clean dar niciodata pastrav. Am aflat ca se pot face muste din par de caine (coama dulaului de curte), cica ar exista practica asta pe Valea Muresului la Tastolitza. Mie mi se pare o super idee sa leg muste din par de mamifere (pot incerca si cu blana de vulpe, bursuc). Voi ce parere aveti?

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 24 Mar 2006, 12:45

Cred ca te referi la Rastolita,de pe Mures.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Leba
veteran
veteran

Re: muste din par animal

Mesaj de Leba » 24 Mar 2006, 18:37

Serbanel scrie:Bogdane, nu ai dreptate integral. Eu am pescuit cu muste dar cumparate din targ nu facute de mine, si date la buldo mai ales. Am prins clean dar niciodata pastrav. Am aflat ca se pot face muste din par de caine (coama dulaului de curte), cica ar exista practica asta pe Valea Muresului la Tastolitza. Mie mi se pare o super idee sa leg muste din par de mamifere (pot incerca si cu blana de vulpe, bursuc). Voi ce parere aveti?
eu zic sa-ti iei ramele si s-o stergi! :D eu zic ca inca nu ai vazut ce spinosi sunt bajetii de pe forum. inca. dar daca mai pomenesti de combinatia salmonide/rama s-ar putea afli rapid niste chestii...
pe bune, acum..nu vrei sa incetezi cu "miscatoarele"? :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Serbanel

muste taratoare

Mesaj de Serbanel » 27 Mar 2006, 08:39

Fratilor, nu stiu daca ati aflat dar au aparut niste muste ciudate, in forma de vierme. Noaptea zboara si ziua se tarasc. Dom' Basescu le-a spus licurici...stiti voi teoria licuriciului mic si a celui mare, nu? Daca vreti, va fac eu niste imitatii super, fie in faza imago fie in subimago. Le testam intr-o pastravarie ca sa nu va faceti de ras pe rau de munte.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 27 Mar 2006, 09:12

Serbanel:
Mie mi se pare o super idee sa leg muste din par de mamifere (pot incerca si cu blana de vulpe, bursuc). Voi ce parere aveti?
Poti incerca si cu par de veverita, dar nu sunt sigur ca sti cum arata :wink:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 28 Mar 2006, 07:58

Fara sange n-are haz mai baieti! :twisted:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Mar 2006, 08:02

Sangele e bun pe aripa mustelor ptr ca atrage "pistruiatii" mai abitir. Poti combina pe un ac nr 12 pene de cocos in sus la inel, iar jos un corobetz sau corpul unei lacuste. Din moment ce e musca altoita, inseamna ca e pesc. sportiv, nu?

Scrie răspuns