andy,AndyHunter scrie: Sunt pa raul asta niste locuri de sta mata'n coada, cu niste balti lungi si adanci,...
cunosc raul arpas foarte bine, tocmai de aceea ti-am si sugerat ca nu ai de ce te plange ca nu prea merge pastravul pe langa tine, e un rau frumos si cu potential,...daca ar fi si ingrijit,.. e salbatic destul (desi... am vazut si rauri mult mai salbatice decat arpasul ), are locuri asa cum spui, are si peste,...deci... toate conditiile pentru a umple sufletul unui muscar adevarat...
asta depinde cum vezi lucrurile...AndyHunter scrie: Problema cu Arpasu este ca de anul trecut 2006, a trecut de la AGVPS la ocolul silvic Arpas, care daca nu ma insel apartine de Avrig. Si noii "administratori" sunt putin cam neospitalieri ....
daca privesti prin prisma costurilor, da...autorizatia de la romsilva e mult mai scumpa fata de permisul AGVPS...
daca privesti prin prisma sanselor de pastrare si regenerare a raului... totusi alternativa romsilva ...e un pic mai buna decat AGVPS,... nu zic ca RNP-ul si-ar face treaba, ca nu se omoara nici ei cu amenajatul si repopulatul, dar macar il mai pazesc un pic...spre deosebire de AGVPS care e ca si inexistent in zona...
apropo,... daca ramane ca anul trecut, autorizatia se va elibera tot de la directia silvica din sibiu, iar in posesia ei, ...nu ai de cine te teme...
anul trecut, au venit odata dupa mine cu 2 jeepuri pline de padurari, sa ma inconjoare si sa ma surprinda in fapt,... si au sfarsit prin a se scuza si a-mi ura o zi placuta de pescuit,...