lipanul iarna

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kobe
junior
junior

lipanul iarna

Mesaj de kobe » 24 Noi 2005, 09:46

Am fost zilele astea la lipan(fiind singurul nebun pe rau) si am observat ca ii foarte activ mai ales pe frigul asta.Am incercat metoda slovaca(de la ghimi si am mai citit si articolu lui luci)si am reusit sa prind cativa lipanei destui de frumusei.Ce modele sa mai incerc pe sezonul asta ca iarna nu prea am pescuit eu la lipan ci numai toaman si vara.Si daca ati pescuit la acest stil ce parere aveti despre el.Parerea mea e ca lipanul nu are nici o sansa sa scape la stilu meu deci e un stil de finete si cu un randament foarte mare.Astept sa ma contraziceti sau sa imi dati dreptate(luci sigur imi da ca el a prins la acest stil :D ).
V-am lasat,apropo care vine cu mine la o lipaneala in wekend.Eu va astept pe apa sunt singurul care mai iasa pe vremea asta deci nu aveti cum sa nu ma recunoasteti :D :D :D .M-a inebunit pescuitu.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Noi 2005, 11:26

Am prins bine cu o nimfa de 10 in capat si emerger de 10-12 pe saltatoare. Uneori merge bine si la uscata de 18. Acu n-am timp de pescuit.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 24 Noi 2005, 12:02

de unde esti?
nimfe bune sunt in special cele tip searching pattern-urile ( le vezi si www.flytying.ro)
we asta mai stau acasa, mai am de lucru asa ca, numai de saptamana viitoare cred ca voi merge sus la munte

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 24 Noi 2005, 16:17

luci sunt singurul nebun din Valea Jiului care pescuieste acum.Vad ca a plouat ca naiba si tare imi este sa nu se umfle raul si sa nu mai pot sa merg la pescuit.Dar pana sambata sper sa se opreasca dac nu trebuie sa urc in munte deoarece acolo se tulbura mai greu dar nu prea ii lipan acolo.Vad eu ce fac dar tot trag o fuga de vreo 2 ore si tot ma duc bine ca mai am un nebun ca mine si mergem impreuna.(vezi ultima poza in album la lipani).

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 25 Noi 2005, 08:13

misto pozele :)
fir intins si vreme buna in we

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 05 Dec 2005, 15:55

salut
am fost ieri la Crisu Negru , toata ziua a plouat, am si racit bine, dar am prins citiva cleni...
au mai fost cineva in zona Suncuiusului (pe Crisu Repede) ? mai se prinde ceva? cind scap din raceala mai vreau sa merg odata :lol:

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 06 Dec 2005, 11:01

_Sanya scrie:salut
a mai fost cineva in zona Suncuiusului (pe Crisu Repede) ? mai se prinde ceva? cind scap din raceala mai vreau sa merg odata :lol:
Se zvoneste ca ar fi interzis si pe apele agvps. Poti sa te interesezi la AJVPS Bihor si sa ne spui exact cum sta treaba? Merg de revelion in zona si ma bate gandul sa imi pun si batul de musca sa incerc la lipan ca este destul pe la Suncuius...

sergiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sergiu » 06 Dec 2005, 15:11

este lipan la suncuius? :shock: eu numa de clean am dat pe acolo. nu-i interzis pescuitul in zona? ca sunt mai multe semne puse pe acolo..chit ca-i plin de pescari si nu te intreaba nimeni nimic..

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 07 Dec 2005, 16:19

sergiu scrie:este lipan la suncuius? :shock: eu numa de clean am dat pe acolo. nu-i interzis pescuitul in zona? ca sunt mai multe semne puse pe acolo..chit ca-i plin de pescari si nu te intreaba nimeni nimic..
Este si lipan si pastrav... Eu am fost in septembrie si nu am vazut nici o placuta cu pescuitul interzis... :roll: poate nu vorbim de aceeasi zona!

sergiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sergiu » 07 Dec 2005, 17:30

hmm..eu ma duceam mai sus un pic de sat. acolo unde-i rezervatzia aia de conifere...oricum..trebuie sa-mi schimb un pic tactica atunci..nu l-am vazut niciodata ca un rau cu pesti de munte
pescuitul interzis parca scrie cu vopsea pe ceva stanci din loc in loc..dar poate chiar in zona aia de rezervatie numai

Scrie răspuns