Salut!!!
ma bucur ca miati raspuns!!! deci ! ieri am fost la AJVPS Bihor am vorbit personal cu Dir. , ei nu au nici o informatie despre suspendarea legii de interzicere deci cosidera interzis si acum pescuitul la salmonide, dar io am zis ca atunci dau la clean si scobar cu musca, raspunsul au fost scurt : atunci dute dar daca te prinde cu lipan sau pastrav te arzi, la asta io am zis ca oricum pescuiesc C&R , o sa am probelme? -NU!
Chiar am si intrabat ,ca vreau sa aduc niste prieteni din strainetate ,deci biletul de zi e 5 euro pt straini si se da , io vreau sa merg intre Craciuni si Revelion, ei o zis ca nici o problema dar sa nu retin salmonide... si nimeni nu poate sa leaga de mine...
Am vorbit cu un prieteni la care ceilalti prieteni muscari acum 2 sapt. au fost pe la Bratca dar apa au fost mare si au prins doar cam cite 1 pastrav si 1 lipan pe cap .
ehi! daca iei bilet de zi poti sa iei inaite si de 2 sapt sau luna
parerea mea daca nu retii pestii no sa ai probleme, poate intilnim acolo Septimu ! cel putin io sper ca intilnesc odata la pescuit si cu un muscar din Ro