intrebare despre muscarit

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 11 Mar 2007, 09:26

Daca nu te descurci cu andrele, pixuri etc, atunci incearca sa-l faci din degete. Ai mai jos exemplu.

http://www.geocities.com/Yosemite/6392/whip.html

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

Re: tot eu

Mesaj de nikalai » 02 Apr 2007, 20:27

horelxxl scrie:am inteles sa traiti
am fost incoerent in mesajul de mai sus deoarece sunt la inceput, am o mie de intrebari si nu stiu cu care sa incep.
o alta intrebare intrebatoare :o
voi muscari din toata tara, atunci cand schimbati mustele, faceti alt nod si tot asa mai departe?
nu se pierde prea mult din leader????
si inca una .....si ma duk:))
care muste sunt indicate pentru urmatorul scenariu:
un lac de acumulare unde este o pastravarie (bradisor)
cele uscate, nimfele, sau cele mai grele???
astept raspuns
multumesc anticipat

eu unul folosesc snap-uri, sunt practice,confortabile si schimbi musca cat ai zice "doamne ajuta-mi sa prind azi ceva ca-l eliberez" :lol: .eu mi-am luat din belgia, aici nu am gasit in magazine, dar cred ca la comanda se aduc fara probleme.
ca sa le vezi da-i pe gugal sa-ti caute imagini "mustad easy snap" sunt primele.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Re: tot eu

Mesaj de RIon » 03 Apr 2007, 09:04

nikalai scrie:
horelxxl scrie:am inteles sa traiti
am fost incoerent in mesajul de mai sus deoarece sunt la inceput, am o mie de intrebari si nu stiu cu care sa incep.
o alta intrebare intrebatoare :o
voi muscari din toata tara, atunci cand schimbati mustele, faceti alt nod si tot asa mai departe?
nu se pierde prea mult din leader????
si inca una .....si ma duk:))
care muste sunt indicate pentru urmatorul scenariu:
un lac de acumulare unde este o pastravarie (bradisor)
cele uscate, nimfele, sau cele mai grele???
astept raspuns
multumesc anticipat

eu unul folosesc snap-uri, sunt practice,confortabile si schimbi musca cat ai zice "doamne ajuta-mi sa prind azi ceva ca-l eliberez" :lol: .eu mi-am luat din belgia, aici nu am gasit in magazine, dar cred ca la comanda se aduc fara probleme.
ca sa le vezi da-i pe gugal sa-ti caute imagini "mustad easy snap" sunt primele.
nu stiu cat de bine sta musca pe apa cu ele...? ca nu am vazut asta la nimeni, nici pe filme, nicaieri ...:( toti cu nodul clasic.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Apr 2007, 10:13

eu folosesc mikroring de la HENDS, nu am incredere in snap... pe de alta parte ring-ul e foarte usor (ceva aliaj titan) nici nu se scufunda de multe ori... usor de folosit ... eu implatesc in forfac asa ca nu mai am noduri si bicle pe forgfac si daca tre sa schimb inaintasul pot sa fac rapid :wink:

Scrie răspuns