Daca nu te descurci cu andrele, pixuri etc, atunci incearca sa-l faci din degete. Ai mai jos exemplu.
http://www.geocities.com/Yosemite/6392/whip.html
intrebare despre muscarit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: tot eu
horelxxl scrie:am inteles sa traiti
am fost incoerent in mesajul de mai sus deoarece sunt la inceput, am o mie de intrebari si nu stiu cu care sa incep.
o alta intrebare intrebatoare![]()
voi muscari din toata tara, atunci cand schimbati mustele, faceti alt nod si tot asa mai departe?
nu se pierde prea mult din leader????
si inca una .....si ma duk:))
care muste sunt indicate pentru urmatorul scenariu:
un lac de acumulare unde este o pastravarie (bradisor)
cele uscate, nimfele, sau cele mai grele???
astept raspuns
multumesc anticipat
eu unul folosesc snap-uri, sunt practice,confortabile si schimbi musca cat ai zice "doamne ajuta-mi sa prind azi ceva ca-l eliberez"

ca sa le vezi da-i pe gugal sa-ti caute imagini "mustad easy snap" sunt primele.
Re: tot eu
nu stiu cat de bine sta musca pe apa cu ele...? ca nu am vazut asta la nimeni, nici pe filme, nicaieri ...nikalai scrie:horelxxl scrie:am inteles sa traiti
am fost incoerent in mesajul de mai sus deoarece sunt la inceput, am o mie de intrebari si nu stiu cu care sa incep.
o alta intrebare intrebatoare![]()
voi muscari din toata tara, atunci cand schimbati mustele, faceti alt nod si tot asa mai departe?
nu se pierde prea mult din leader????
si inca una .....si ma duk:))
care muste sunt indicate pentru urmatorul scenariu:
un lac de acumulare unde este o pastravarie (bradisor)
cele uscate, nimfele, sau cele mai grele???
astept raspuns
multumesc anticipat
eu unul folosesc snap-uri, sunt practice,confortabile si schimbi musca cat ai zice "doamne ajuta-mi sa prind azi ceva ca-l eliberez".eu mi-am luat din belgia, aici nu am gasit in magazine, dar cred ca la comanda se aduc fara probleme.
ca sa le vezi da-i pe gugal sa-ti caute imagini "mustad easy snap" sunt primele.