spor la pastravii de lac!!!!!!!!!!
intrebare despre muscarit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
anul asta am dat de cateva ori la pastrav pe lac si am prins de fiecare data cu nimfe.am pescuit mult cu o nimfa pe capat(o ureche de iepure)si a doua musca o uda,royal cochman wet a fost cea mai inteleapta alegere pe lac,am prins si la nimfa de 14 pastrav cucrcubeu de 1,2 kg.rezultate bune am avut seara si dimineata lansand pe langa mal la max 12 m.un forfac mai lung te avantajeaza ff mult si in lanseuri si bineinteles de pastravii speriosi de lac.
-
horelxxl
nodul lu pestealotzi
ba fratilor incurcat mai e nodul de la finisarea mustei
am urmarit de jda mii de ori filmuetze ca sa pricep si a iesit pana la urma
dar ei faceau pe innodataorele lor si aoleu
am urmarit de jda mii de ori filmuetze ca sa pricep si a iesit pana la urma
dar ei faceau pe innodataorele lor si aoleu
horelxxl, relaxeaza-te, nu e asa complicat.
Poti foarte bine sa il faci si cu un pix fara mina!
Daca esti dreptaci: pune pixul paralel cu tija carligului, cu varful spre stanga, tinand pixul cu mana dreapta. Pixul sa fie intre tine si musca. Acum da o tura de ata de montaj in jurul pixului (ata e in jos, vii cu ea spre tine, apoi in sus, etc). Apoi pun varful pixului pe inelul carligului si transferi bucla pe carlig. Repeti asta de vreo 3-4 ori si ai un nod bun. Asiguri cu o picatura de head-cement, sau alt lipici lichid.
Miscarea e mai simpla daca te prinzi ce sa faci si misti pixul sa obtii bucla aia. Mi-e greu sa iti explic in cuvinte cum.
Poti foarte bine sa il faci si cu un pix fara mina!
Daca esti dreptaci: pune pixul paralel cu tija carligului, cu varful spre stanga, tinand pixul cu mana dreapta. Pixul sa fie intre tine si musca. Acum da o tura de ata de montaj in jurul pixului (ata e in jos, vii cu ea spre tine, apoi in sus, etc). Apoi pun varful pixului pe inelul carligului si transferi bucla pe carlig. Repeti asta de vreo 3-4 ori si ai un nod bun. Asiguri cu o picatura de head-cement, sau alt lipici lichid.
Miscarea e mai simpla daca te prinzi ce sa faci si misti pixul sa obtii bucla aia. Mi-e greu sa iti explic in cuvinte cum.