interdictie la pescuit lipan 2011

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Ian 2011, 23:20

Fario_nebunu scrie:Foarte buna remarca! Asta e raspunsul tipic al RNP - interzicem pescuitul...
Nu RNP vrea sa interzica pescuitul lipanului in 2011 ! dimpotriva in 2010 RNP a relaxat pescuitul in apele de munte lasandu-le deschise pana la 31.12.2010, cu respectarea prohibitiei la pastrav, ceea ce inseamna mult, avand in vedere ca pana in 2009 inchidea toate apele gestionate de RNP la 15 septembrie !
ce-ai citit tu Forgodorin este un proiect de ordin de ministru care a aparult la un moment dat pe saitul madr, si a fost retras dupa cateva zile...
in momentul de fata nu exista un ordin al prohibitiei pe 2011, dar ordinul vechi de pe 2010 reglementeaza prohibitia la lipan incepand cu 01.01.2011 pana la 01.06.2011 - deocamdata !
in schimb, in lipsa unui ordin pe anul asta privind prohibitia, in momentul de fata e deschis pescuitul la pastrav, ca si anul trecut pe vremea asta !
Fario, io ma mir ca tu stai pe forumuri, in loc ca acuma sa fii pe vai inghetate incercand niste scorobeti degerati :wink:
Ai imbatranit si tu,... ma ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 17 Ian 2011, 23:26

multumesc ft mult miky mai mai linistit dar ordinul ala de unde o fi aparut imi cer scuze ca am venit cu informatii proaste

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Ian 2011, 23:28

miky scrie:
Fario_nebunu scrie: Fario, io ma mir ca tu stai pe forumuri, in loc ca acuma sa fii pe vai inghetate incercand niste scorobeti degerati :wink:
Ai imbatranit si tu,... ma ! :lol: :lol: :lol:
Mai Miky, mai, cat umor ai!!! :lol: :lol: Napraznic.....
Am fost dar nu prea am a ma lauda - sambara si duminica fost la Cheia pe Teleajen rau lat de 4-5 m si putin adanc. Incercat ore intregi la nimfe (2) cu bile in stil cehesc (lanseta de 3 m fir o.14) dar nimic, nici nu am vazut pestele. Cu mare greutate am agatat la o cascada un pastrav de 18 cm, slab rau, la ce crezi?.....la sunca de praga! Nu am avut rame iar corobetii nu mai sunt in cochiliile lor asa ca mi-a ramas sunca (cubuletz)! Mai mare rasul....cred ca o fi tras si la nimfe dar in apa adanca de 1 m a cascadei cine naiba isi da seama in ce secunda se decide pestele sa atace? In plus acolo e vartej, apa se misca mereu, nu stii cand e miscata musca de peste sau de curent. Oricum nu ma descurajez, e prima data cand dau cu nimfe si sansa sa prind era sub 10%. In plus apa era ff rece, maxim 3 grade. Raul arata f bine, plin de cascade podite, dar si mgunoaie aruncate de localnici si de turisti. Localnicii ziceau ca vara sunt multi pastravi, se braconeaza la greu si talia medie e de 14-18 cm.

Scrie răspuns