La clase mici mie mi se par mult mai prietenoase. Nu stiu la ce categorie de pret se orienteaza luci833 dar din ce am vazut si din ce am mai discutat pe privat, nu cred ca se gandeste la un blank din categoria premium - mai ales ca este primul bat pe care il va monta. In categoria de pret mediu parerea mea este ca blankurile ceva mai scurte sunt ceva mai "agere"; cele lungi mie imi par mai blegi.MihaiV scrie:Argumente?tavistan scrie:Pentru clasa 4 ti-as recomanda sa te opresti la 8 picioare. . .
Apoi, un bat de clasa 4 ma astept sa fie folosit la clean si pastrav. Pe paraiele noastre cu un bat de 8 craci esti mai "acasa" decat cu unul de 9; eu la pastrav folosesc un bat de 7'6'' si pescuiesc cu el la 10-15 metri fara probleme. La clean pe rau dau cu o joarda de 8' fara pretentii (facut de mine pe un Cabelas Traditional II); cu el dau pe la 18 metri lejer si controlul pe fir este foarte bun.
In al treilea rand (si poate cu asta trebuia sa incep) sunt subiectiv

Oricum, eu portia de sugestii (mai bune... mai rele... nu stiu) pentru luci833 am dat-o. Se pare ca sugestiile mele sunt perfect paralele cu preferintele lui, pentru ca el nu mi-a cerut nicio explicatie pe ele... asa ca eu zic deocamdata pas!