Indrumare scule Fly.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Evident ca am prins, dar numai pastrav / clean sub 1 kg. La avat nu stiu daca cedeaza camasa firului cand prinzi un balaur.
colaps scrie:e fain si loopu asta tux . merci . ai prins pesti folosind loopu asta ? adica ce ma intereseaza e daca a tinut sau nu .... eu am degand sa dau dupa avat deci o sa fie oleaca de solicitare .... si nu vreau sa ma trezesc ca pleaca cu leader cu tot ...
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Da, dar precis o sa-mi placa fly-ul, si decat sa-mi iau un combo ieftin de tot si apoi imediat sa vreau sa-l schimb cu unul mai bun, mai bine imi iau din prima ceva mai bunicel... daca se poate numi bunicel combo la 300 lei... am vazut bete cica pentru incepatori.. pe la 3 bulioane si juma... si fir de 2 si juma... Pfff... Multumesc de informatii poate totusi am sa ma duc sa vad echipamentul.colaps scrie:edy , eu am un kit luat din real ,,, 170 ron bat clasa 4-5 mulineta grafit + fir + leader + cateva muste .
am prins cu batul ala clean frumos . firul era naspa dar merge.
@hell dude da-mi te rog linku cu sbs pentru bucla lu` kuin , am si eu mare nevoie sa-mi fac bucle ca mi-e tare mila sa tai firu cand se termina leaderu .
thx. si bafta .
Pfff, am sa ma mai gandesc la lungimea lansetei, insa tot pe una mai scurta as ramane, asa-mi placMRobert scrie:edy,si eu sunt incepator la fly.eu am un bat jaxon eternum fly #4-5 de 2.70.fir de 60 lei ai putea sa-ti iei jaxon.eu am jaxon dar nu bat prea bine la 15 m sau distante mari,nu cunosc niciun muscar si e mai greu invatatul castingului.mai bine intri in apa pana la brau si iti iei un abt de 2.70.betele mai lungi mai iarta din greselile de casting din cate am inteles eu si nu-s chiar asa incomode..flyfishingul nu seaman deloc cu spinningul cand vb de lungimi adecvate etc.

Salut. si ms.