pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
MuskMd
- veteran

sau poate in functie de actiunea batului se stabileste clasa firului

nu stim exact ce o fo primu...oul sau gaina.....dar ideea speram ca ai rpins.o ....
Vali...ce bat de 9 ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
kleniacul
- veteran

Hell scrie:Imi donez un rinichi daca Santana cu fir de la vision de 7 poate trimite un iepure de 12 pt stiuca cm la peste 20 m.

Pregateste-ti rinichiul de operatie,fa-i pregatirea psihologica necesara,da cu banul sa vezi pe care il dai,din pacate nu am avut aparatul la mine,dar chiar scoate cu streamere mari tot firul,spre nemultumirea mea,legata evident de slabele mele performante cu acelasi echipament,adica al meu,dar dferenta e legata de anii pe care ii are Leowb ca experienta fata de mine,plus inca un mare avantaj,are 10 minute de mers pina la Neajlov,asa ca atunci cind are timp liber partida de pescuit e ca si inceputa.Sanatate si Sarbatori Fericite va doresc tuturor!
-
Hell
- veteran

-
Dati si mie o poza cu streamerele alea de stiuca cu care dai
-
kleniacul
- veteran

Hell scrie:Dati si mie o poza cu streamerele alea de stiuca cu care dai
Le poti vedea la topicul Nu mai pescuiti? Ai acolo citeva streamere,dar cred ca are mai multe acasa.
-
Bic
- utilizator constant

E greu sa dai un stremer de stiuca cu fir de 7,8 chiar si cu bat ranga(daca mai pui si struna ,sau lestezi,sau bate vantul e chiar un chin).12cm nu e deloc mare,mai curand e mic.Daca nu ai de ales dai cu ce ai,dar daca il cumperi de ce sa nu cumperi de la inceput un fir care sa-ti "duca" mustele(ala de 7 nu le duce).Eu as cumpara un fir wf floating(pe balta cu vegetatie din ro nu prea ai ce face cu intermediar sau sink).Clasa 9sau 10 de stiuca sau bass.Cortland precision pike sau bass daca banii nu sant o problema,sau oricare firma numai sa aiba taper de stiuca sau bass.Si sa nu aiba inima din mono(te uiti sa scrie braided core pe la specificatii).
-
Hell
- veteran

-
Cat de mari sunt zonkerele? La lungime ma refer.
-
leowb
- veteran

Salut baieti,in legatura cu clasa 7 nu am avut atunci de unde sa mi cumpar alt snur asa ca am optat pt Vision WF 7.Daca faceam comanda pana venea ingheta apa,asa ca m am adaptat si am pescuit cu ce am avut.Strimerele sunt destul de mari mai ales ca sunt lestate am pus un bat de chibrit ca sa faceti diferenta.Cleniacule daca esti in Bucuresti vino repede sa facem o stiuca.Domnu Shimano ia ti ceva ieftin de clasa 5 si ai terminat cu atatea intrebari ca e de ajuns pt pestii de la noi,si daca pot o sa ajung in zona ta sa facem un pescuit.Sanatate maxima
-
semlecangheorghe
- veteran

Bic scrie:E greu sa dai un stremer de stiuca cu fir de 7,8 chiar si cu bat ranga(daca mai pui si struna ,sau lestezi,sau bate vantul e chiar un chin).12cm nu e deloc mare,mai curand e mic.Daca nu ai de ales dai cu ce ai,dar daca il cumperi de ce sa nu cumperi de la inceput un fir care sa-ti "duca" mustele(ala de 7 nu le duce).Eu as cumpara un fir wf floating(pe balta cu vegetatie din ro nu prea ai ce face cu intermediar sau sink).Clasa 9sau 10 de stiuca sau bass.Cortland precision pike sau bass daca banii nu sant o problema,sau oricare firma numai sa aiba taper de stiuca sau bass.Si sa nu aiba inima din mono(te uiti sa scrie braided core pe la specificatii).
Ce intelege un muscar prin „bat ranga„??Sint similare cu fast-urile sau ex.fast-urile de la spinn-cast
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
MuskMd
- veteran

hai incoa sa vezi gigi .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Bic
- utilizator constant

Lamiglas xmg cl7.In realitate nu prea are legatura cu cl7.Actualmente e bat de jig pt salau.