Inceput greu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Shimano,daca la spinn-cast,greutatea care duce naluca spre locul dorit se identifica cu aceasta,la fly,greutatea care duce naluca este snurul in sine.In functie de aceasta greutate lansetele se impart in clase...Eu am unul de clasa 8,care zice-se merge la stiuca ,avat..Snurul ar trebuii sa fie aceeasi clasa ,la fel si mulineta..Mai multe iti zic baietii care se stiu mai bine in domeniu..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
inceput greu
Hell ,am spus ca pot sa arunc asemenea muste cu echipamentul respectiv la 20 de m.Dar nu as alege sa pescuiesc toata ziua cu el ,optez pt clasele 9, 10 pt stiuca mustele au intr e 10 si 15 cm si destul de lestate si mi ar fi greu sa fac asta toata ziua .La inceput am pescuit cu clasa 7 pana mi am luat 9 si din 2 miscari dau tot snurul si nu mai ma deranjeaza vantul sau sa ma doara mana ca inainte .Succes Shimano in alegerea echipamentului, dupa cum vezi parerile sunt impartite paralel cu locurile de pescuit .Eu sunt de parere ca un prieten sau cineva care e mai aproape de tine sa iti arate Live cam ce ti ar trebui.Sarbatori fericite tuturor
Re: inceput greu
Ce lungime are "tot snurul"?leowb scrie:Hell .La inceput am pescuit cu clasa 7 pana mi am luat 9 si din 2 miscari dau tot snurul si nu mai ma deranjeaza vantul sau sa ma doara mana ca inainte .
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
inceput greu
Shimano ,daca nu ai muscari in zona roaga muscarii sa vina la tine sa faceti o partida pe apele tale .Snurul are cam 27 de metri.Sa treaca sarbatorile sa vad cum se prezinta pusculita si poate vin chiar eu ,imi place sa descopar locuri noi.Si da mai multe detalii despre ce ape ai in zona ca asa stabilesti echipamentul.toate bune
@shimano: ai primit un sfat important de la baietii care ti-au raspuns - inainte sa te apuci de cumparaturi ar fi cel mai bine sa vezi cu ce se mananca fly-ul.
in ordine, asta ar insemna: sa iesi cu cineva care deja pescuieste asa; sa vezi filmulete cu pescuit la fly (pe iutub sunt o gramada cu instructiuni, de la alegerea echipamentului pana la casting, legat de muste, facut shooting head-uri, etc); sa parcurgi site-uri de fly (recomand sexyloops.com; Paul Arden e unul dintre cei mai buni instructori de casting).
in fly e mai greu sa arzi etapele, dar satisfactia e mult mai mare dupa fiecare treapta.
apropo, pe flytying.ro sunt niste topicuri super din anii trecuti; filmoteca de aur 2008-2010.
spor!
in ordine, asta ar insemna: sa iesi cu cineva care deja pescuieste asa; sa vezi filmulete cu pescuit la fly (pe iutub sunt o gramada cu instructiuni, de la alegerea echipamentului pana la casting, legat de muste, facut shooting head-uri, etc); sa parcurgi site-uri de fly (recomand sexyloops.com; Paul Arden e unul dintre cei mai buni instructori de casting).
in fly e mai greu sa arzi etapele, dar satisfactia e mult mai mare dupa fiecare treapta.
apropo, pe flytying.ro sunt niste topicuri super din anii trecuti; filmoteca de aur 2008-2010.

spor!