hobby nou - musca universala
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Astea cu mustele care trebuie sa pluteasca sa nu e chiar faina.
Spre lectura arhiva de flytying.ro
Sumar muste se impart in ude - wet , dry - uscate , nimfe- nymph, streamere. Undele modele se cu ar fi adams pot fi legate si ca uscate si ca ude in functie de grosimea tijei carligului care era folosit . O tija groasa si guler rar fac ca musca sa fie uda (wet), o tija subtire si un guler bogat fac ca musca sa fie uscata. Sincer mi se par mai greu de legat mustele dry decat cele wet.
Spre lectura arhiva de flytying.ro
Sumar muste se impart in ude - wet , dry - uscate , nimfe- nymph, streamere. Undele modele se cu ar fi adams pot fi legate si ca uscate si ca ude in functie de grosimea tijei carligului care era folosit . O tija groasa si guler rar fac ca musca sa fie uda (wet), o tija subtire si un guler bogat fac ca musca sa fie uscata. Sincer mi se par mai greu de legat mustele dry decat cele wet.
the angler is catching xxx, not by the lure

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
sambata ma duc pe rau, si vad ca nu am muste, nu am tippet, nu am ulei pt muste si ce mi-o mai trebui. exista vreun magazin prin bucuresti unde sa gasesc cat mai multe din astea? de ce interb.. m-am dus la magazinul gipo si arrow, am intrebat si cei de-acolo ao dat din umeri.. nu cred ca am suficient timp pana vineri seara sa iau de la un magazin online. multumesc
ps: nu prea ma descurc cu nodurile si am vazut pe net un "tool" care ajuta.. exista si pe la noi? a vazut cineva?
ps: nu prea ma descurc cu nodurile si am vazut pe net un "tool" care ajuta.. exista si pe la noi? a vazut cineva?
CLPTI ,
cred ca NUMAI vrei sa prinzi la musca nu sa si prinzi ,deoarece si mustele sunt pe perioade ,marime de cirlig,culori,ude uscate ,semiinecate etc si uite asa pot continua .
Ti-as recomanda pentru inceput un prieten cu care sa m-ai iesi si totodata sa m-ai afli cite ceva de la el . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.