HENDS

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

HENDS

Mesaj de iulian_bud » 03 Apr 2007, 12:06

Stie cineva de unde se pot cumpara materiale pt flytying ale firmei HENDS in Romania?
C***t in traista!

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Apr 2007, 13:43

De ce vrei neaparat de la hends ? Ata lor cel putin e destul de slaba calitativ . Am legat cu ea dar nu am fost deloc multumit . Restul materialelor e bunicel . La Targu Mures am vazut HENDS si la MIercurea-Ciuc .

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Apr 2007, 15:55

Hends-ul are acelasi calitate ca UNI , eu folosesc amandoa fiecare la mustele lui" ...
Genu daca nu ai fost multumit cu Hends inseamna ca nu ai avut ata care trrebuie, am patit si eu cu UNI (cele doua firme copiaza unul de la altul ) :lol:

Iulian : materiale Hends gasesti aici [/url] http://bogdangawlik.pl/index.php?curren ... anguage=en dar poate nu o sa acceapta cardul :evil: eu asa am patit
materiale UNI si Taimen gasesti aici http://www.taimen.com/ aici poti cumpara linistit, e mai usor plata /taxa postala 0 !!! de aici am cumparat si bat , ce au trimis cu curier , gratis ! is de treaba !!
Eu recomand a doua varianta e mai usor mai rapid mai simplu ..... cu toate ca diferente intre materiale nu este!

apropo te-ai inspirat din filmele alea ? :lol:

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 03 Apr 2007, 16:01

Am crezut ca este vreo firma care aduce in tara produsele lor.Ma intereseaza cateva materiale pe care le-am vazut pe situl lor http://www.hendsproducts.com/en/index.htm
merci pt raspuns
C***t in traista!

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 03 Apr 2007, 16:39

_Sanya mi-au prins bine sa sti,am si facut muste.Merci mult pt filme,mai ai si altceva?
C***t in traista!

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Apr 2007, 17:39

Ata pe care am avut-o de la HENDS era prea dura , impletita , destul de scumpa si nu o puteam folosi pentru muste mici . Firma care importa de la hends e din cluj sau baia- mare . Avat impex . De celalalte materiale nu m-am plans in schimb daca ceva nu merge atunci schimb . :) .Asa a fost cu hends si asta e pur si simplu parerea mea . De asta nu am dat nici alte nume de unde sa cumpere si nici ce sa cumpere , ca sa nu zica lumea ca fac reclama cuiva .

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 03 Apr 2007, 21:26

Iulian : de atunci nu am mai descarcat altele , dar nici nu trebuie ca am descoperit care sunt modelele care merg in locurile unde pescuiesc si pe alea fac , mai rar incerc cate un model nou ... o sa vezi si tu :wink:

Genu : daca vrei sa legi muste mici ai de ales Uni-Thread 8/0 sau Hends Synton 0,05x2, mai are UniT 18/0 care nu am incercat si ceva UNI asemanator cu H Synton (de fapt amandoi au o gama foarte larga )......eu asa am vazut ca fiecare are identicele de la celalalt

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Apr 2007, 06:55

Hends este adus in Ro de Energofish.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 04 Apr 2007, 19:22

_Sanya scrie:Hends-ul are acelasi calitate ca UNI , eu folosesc amandoa fiecare la mustele lui" ...
Genu daca nu ai fost multumit cu Hends inseamna ca nu ai avut ata care trrebuie, am patit si eu cu UNI (cele doua firme copiaza unul de la altul ) :lol:

Iulian : materiale Hends gasesti aici [/url] http://bogdangawlik.pl/index.php?curren ... anguage=en dar poate nu o sa acceapta cardul :evil: eu asa am patit
materiale UNI si Taimen gasesti aici http://www.taimen.com/ aici poti cumpara linistit, e mai usor plata /taxa postala 0 !!! de aici am cumparat si bat , ce au trimis cu curier , gratis ! is de treaba !!
Eu recomand a doua varianta e mai usor mai rapid mai simplu ..... cu toate ca diferente intre materiale nu este!

apropo te-ai inspirat din filmele alea ? :lol:
sanya, ata lui hends nu e aceasi cu cea de la Unithread, garantat. Cunosc un importator hends. In plus Uni sunt canadieni si producatori si nu o dau in varianta de bulk asta e cert:)

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 04 Apr 2007, 19:38

Luci pe cine cunosti ca importator Hends ?Poate aduce orice de la Hends?
C***t in traista!

Scrie răspuns