HENDS

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 04 Apr 2007, 19:56

eu folosesc ambele , si deja ate identice am de la fiecare !!! acelas lucru stie fiecare!
intro vreme am fost fan Hends , dar asta deja au trecut dupa descoprirea de mai sus , acum folosesc ce primesc mai usor mai repede :oops: (mai nou UNI e mai usor de achizitionat), insa la Hends au fost o schimbare anul asta (calitativ si prezentarea materialelor e mai practic cat din ce am observat eu)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Apr 2007, 20:03

Din cate tin minte, produsele Hends aduse de Energofish acu cativa ani au fost o achizitie de moment si nu sunt prea sigur daca au mai improspatat stocurile. Eu am o multime de astfel de ate primite premii la concursuri. Ata de corp o folosesc adesea pentru corpuri, cerclaje, codite si altele, dar ata de legat o prefer inca pe cea de la Uni-Thread. E drept ca am doar doua tipuri si s-ar putea sa fie mai multe. Nu m-am interesat. Am de 0.06 Grall si 0.05 Twist. Nu zic ca e proasta sau ca nu poate fi folosita, ci doar ca imi place mai mult sa leg cu Uni. Cel mai bine e sa luati si sa incercati.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Apr 2007, 20:06

Acu vad ca a aparut mesajul in care zici ca Hends a avut o schimbare anul asta. In Cluj n-am vazut sa ajunga aceste produse noi, asa ca asupra lor nu ma pronunt.
Stii cumva vreun site de prezentare a produselor lor, caci goolge nu prea arata mare lucru?

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 04 Apr 2007, 20:23

C***t in traista!

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Re :

Mesaj de shoco » 05 Apr 2007, 00:34

Iulian_bud, Energofish, este importator al produselor Hends in Romania.

In momentul de fata stocul este revizuit, si pana la inceputul sezonului vor aparea pe piata produse noi.

Scrie-mi pe privat ce produs ai nevoie si iti pot spune daca exista sau nu pe stoc , ce pret are si ti-l trimit prin posta daca vrei, sau daca ai timp sa treci prin CJ, te invit la depozitul Energofish, sa vezi toata gama de produse de musca.

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 05 Apr 2007, 07:15

Shoco ti-am scris pe privat.Merci de mesaj
C***t in traista!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 05 Apr 2007, 07:38

Misu : eu am inceput cu Hens-ul dar nu mio placut asa ca am incercat si UNI , dar nici cu aia nu am fost multumit si tot asa intre astea doi am plimbat. Pana la urma la amindoi am gasit modelele care'm plac, dar de atunci am dat seama ca amandoi au acelasi (sau asemanatoare) produse doar cu alt nume asa ca ....

Cu toate astea eu spun ca merita incercat cate odata si alte marci daca ai in demana, si acum nu numai despre ate vorbesc ci in general materiale de legat :wink:

Scrie răspuns