flytying lacquer - thinner

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 13 Feb 2005, 13:43

Nu are nici un efect, adica? Acetona ramane la suprafata lacului si nu "patrunde" in el sau s-a amestecat dar pare ca nu l-a subtiat? Poate trebuie sa pui mai mult.

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 13 Feb 2005, 14:09

l-am lasat cam 15-20 de minute cu acetona, s-a subtiat un pic, dar acetona se strange apoi la suprafata (nu toata)... nu se incorporeaza in lac.,.
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 13 Feb 2005, 14:15

Asta se intampla si de la diferenta de densitate. Agita-l

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 13 Feb 2005, 22:15

intra-adevar, merge cu acetona... dar trebuia sa pun mai multa, sa amestec cu un betigas si sa il las cam 45 de minute. e ok:)
va multumesc pt ajutor
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

narcisb
utilizator nou
utilizator nou

Re: flytying lacquer - thinner

Mesaj de narcisb » 16 Feb 2005, 11:16

muscarul scrie:Salut
am primit de curand o sticluta de flytying lacquer produs de HENDS. Problema e ca in magazinul Avat din Cluj, care are marfa energofish, nu gasesc diluantul pt acest tip de lac, si find prea vascos nu il pot folosi...
Pe sticluta scrie ca diluantul (thinner) este toluen. Aveti idee unde gasesc aasa ceva? sau pot folosi oare ceva echivalent?
multam
Salut muscarule,

pentru solvent toluen - incearca diluant vopsea auto, gasesti la magazinele de profil. Pe eticheta ar trebui sa gasesti compozitia,
verifica, are toluen >50%, xilen, etc. Trebuie sa fie un diluant clar & incolor. Costa putin, e bun & mult 500ml - :idea: pentru omogenizare pune in sticluta cu lac 2 alice de plumb si ii dai viteza :wink:
Cu bine,
N.

GABRIEL
utilizator nou
utilizator nou

ma ajuta cineva sa invat?

Mesaj de GABRIEL » 06 Iul 2005, 13:53

nu am pescuit niciodata la musca . Vreau si eu un ghid pt un uncepator
gabriel marin

Scrie răspuns