flyfishing la ciortani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
flyfishing la ciortani
salutare,
am o intrare pe o balta cu ciortani, si as vrea sa-i prelucrez la... musca
cine a mai dat, poate imi da si mie niste sfaturi
fff ?
thx,
am o intrare pe o balta cu ciortani, si as vrea sa-i prelucrez la... musca
cine a mai dat, poate imi da si mie niste sfaturi
fff ?
thx,
here we go baby!
)
man,
ai mai fost pe balta aia? daca i-ai vazut la suprafata, cred ca-i poti pacali si as veni si eu cu tine sa incerc, daca se poate, evident.
daca nu reusesti, stiu eu una intr-un parc, le-am dat pop corn si se bateau ca prostii pe floricele. daca reusim sa ii convingem pe paznici sa ne lase sa incercam, acolo sigur vom prinde lejer cu musca.
si daca nu iese nici aia, am un prieten in dragasani care are o balta de crap in curte, big mutta fucka, invatati sa pape mancare de caini de la suprafata. abia astept sa ajung acolo la vara. daca vrei vii cu mine, e si oltul prin zona aia.

man,
ai mai fost pe balta aia? daca i-ai vazut la suprafata, cred ca-i poti pacali si as veni si eu cu tine sa incerc, daca se poate, evident.
daca nu reusesti, stiu eu una intr-un parc, le-am dat pop corn si se bateau ca prostii pe floricele. daca reusim sa ii convingem pe paznici sa ne lase sa incercam, acolo sigur vom prinde lejer cu musca.
si daca nu iese nici aia, am un prieten in dragasani care are o balta de crap in curte, big mutta fucka, invatati sa pape mancare de caini de la suprafata. abia astept sa ajung acolo la vara. daca vrei vii cu mine, e si oltul prin zona aia.

daca sunt multi si se ridica (nu neaparat dupa muste), ai sanse. din cate am priceput eu, flyfishing 4 carp = sight fishing. stiu ca se mai prind si cu nimfe si buggere dar cred ca acolo e si factorul intamplare.
da' incercam, why not, daca stii tu ca e buna balta aia si iti iese aranjamentul, eu ma declar amator. n-am mai prins crapcean de cand aveam 15 ani. lol
da' incercam, why not, daca stii tu ca e buna balta aia si iti iese aranjamentul, eu ma declar amator. n-am mai prins crapcean de cand aveam 15 ani. lol
Danr: "... hai sa vedem, cand intra fff, cum procedeaza el.... "
Eventual cum as proceda eu ...
Daca e vorba de balta de care mi-a spus si Eugen, e relativ simplu ... in loc de imitatii de dude (cu care eu am avut cele mai bune rezultate) as folosi imitatii de miez de paine deoarece am inteles ca ciortanii de acolo sunt obisnuiti cu asa ceva
. O astfel de imitatie se leaga usor fiind nevoie de o bucata din orice material alb buretos care sa pluteasca si un carlig de musca. Se taie o bucata din materialul respectiv dandu-i o forma sferica neregulata, se infige apoi in carligul de musca, se trage inspre ochet si se dau peste ea mai multe ture de ata de montaj pentru fixare. Suplimentar se poate pune si o picatura de super glue dar trebuie folosita obligatoriu si ata de montaj. That's all my friend. Simply, isn't it?
N.B. las' ca-ti arat la fata locului

Eventual cum as proceda eu ...

Daca e vorba de balta de care mi-a spus si Eugen, e relativ simplu ... in loc de imitatii de dude (cu care eu am avut cele mai bune rezultate) as folosi imitatii de miez de paine deoarece am inteles ca ciortanii de acolo sunt obisnuiti cu asa ceva

N.B. las' ca-ti arat la fata locului