flyfishing la ciortani

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

flyfishing la ciortani

Mesaj de danr » 02 Mar 2005, 12:46

salutare,

am o intrare pe o balta cu ciortani, si as vrea sa-i prelucrez la... musca
cine a mai dat, poate imi da si mie niste sfaturi
fff ?

thx,

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Mar 2005, 12:54

Ti-e clar ca fff! :lol:

Da' s-a dezghetat deja pe la voi?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Mar 2005, 13:11

here we go baby! :))

man,
ai mai fost pe balta aia? daca i-ai vazut la suprafata, cred ca-i poti pacali si as veni si eu cu tine sa incerc, daca se poate, evident.

daca nu reusesti, stiu eu una intr-un parc, le-am dat pop corn si se bateau ca prostii pe floricele. daca reusim sa ii convingem pe paznici sa ne lase sa incercam, acolo sigur vom prinde lejer cu musca.

si daca nu iese nici aia, am un prieten in dragasani care are o balta de crap in curte, big mutta fucka, invatati sa pape mancare de caini de la suprafata. abia astept sa ajung acolo la vara. daca vrei vii cu mine, e si oltul prin zona aia. :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Mar 2005, 13:21

pe balta asta nu este deschis pescuitul in mod normal, nu stiu daca se deschide sau nu anul asta; dar cred ca pot aranja sa ne prostim pe acolo cu betele de musca
oricum, e cu bataie lunga, chiar sunt curios cand ar putea ipotetic sa umbmble la suprafata dupa muste.....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Mar 2005, 13:42

daca sunt multi si se ridica (nu neaparat dupa muste), ai sanse. din cate am priceput eu, flyfishing 4 carp = sight fishing. stiu ca se mai prind si cu nimfe si buggere dar cred ca acolo e si factorul intamplare.

da' incercam, why not, daca stii tu ca e buna balta aia si iti iese aranjamentul, eu ma declar amator. n-am mai prins crapcean de cand aveam 15 ani. lol

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Mar 2005, 13:48

lasa ca dca nu se baga la muste scoate eu undita telescopica si punga de nada si tot vedem ce sunt aia care fac cerculete pe acolo

hai sa vedem, cand intra fff, cum procedeaza el....

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 02 Mar 2005, 15:22

Danr: "... hai sa vedem, cand intra fff, cum procedeaza el.... "

Eventual cum as proceda eu ... :lol: :wink:
Daca e vorba de balta de care mi-a spus si Eugen, e relativ simplu ... in loc de imitatii de dude (cu care eu am avut cele mai bune rezultate) as folosi imitatii de miez de paine deoarece am inteles ca ciortanii de acolo sunt obisnuiti cu asa ceva :wink:. O astfel de imitatie se leaga usor fiind nevoie de o bucata din orice material alb buretos care sa pluteasca si un carlig de musca. Se taie o bucata din materialul respectiv dandu-i o forma sferica neregulata, se infige apoi in carligul de musca, se trage inspre ochet si se dau peste ea mai multe ture de ata de montaj pentru fixare. Suplimentar se poate pune si o picatura de super glue dar trebuie folosita obligatoriu si ata de montaj. That's all my friend. Simply, isn't it? :wink:

N.B. las' ca-ti arat la fata locului :P :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Mar 2005, 15:31

daca pui poxipol in loc de superglue, crezi ca mai tree atza de montaj? :))

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 02 Mar 2005, 15:47

Poate daca vrei sa le faci margele sa pui poxipol sau epoxi ... :P :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Mar 2005, 15:57

nu cred ca este o balta pe care o stie eugen
este crescatorie.... cred...

Scrie răspuns