Fario_nebunu scrie:
Esti foarte sigur? In 2001 cand am fost eu sera voie maxim 15 salmonizi! La noi e 5 unde e pastrav putin. Si nici macar peste tot - am intrebat la Curtea de arges la ocol cati pot prinde pe Capra si mi-au spus senin ca 10. Iar pe permisul dat de ei tot 10 scria. Deci nu cred ca la francezi e atat de re4strictiv ca la noi....
Pe permisul si bonul de zi eliberat anul trecut : "Pescuitul recreativ/sportiv in apele de munte (in conformitate cu Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii durabile nr. 231/2006) este permis a fi exercitat de pe mal, cu undita sau lanseta ţinută in mană şi folosind in exclusivitate momeli artificiale. Undiţa va fi prevazută cu cel mult 2 (doua) carlige.
Atentie: se vor reţine numai capturile cu lungimea minimă de 20 cm pentru păstrăv, 22 cm pentru coregon si 25 cm pentru lipan, restul peştilor se vor elibera in apă, la locul capturării.
Fiecare pescar sportiv va reţine maxim 5 (cinci) peşti / zi de pescuit.
Pescuitul recreativ / sportiv este permis numai in timpul zilei, de la răsăritul şi pană la apusul soarelui. "
Nu stiu de unde ai primit tu permis mai special ca altii

, sau mai degraba nu ai citit ce scrie pe permis sau nu ai scos bon de zi anul trecut .