am mai multe lansete de fly disponibile, mulinete, fire
1. Lanseta Redington RS4 8`6``ft. #5 / 4 bucati , cu husa si tub de Cordura originale, cumparata pe 1.02. 2012.
Pretul de lista a fost 200$ fiind o lasneta din gama superioara Redington imediat sub capul de serie CPS(CPX).
Am modificat lanseta cu inele mai usoare si ami mici cele originale erau cam mari si groase. Lanseta are actiune fast pogresiva si varf de putere medie. E buan si la clean cu foam dar duce si stremere, poti sa dai cu ea si la biban, crap sau avat.
Calitativ este peste Vision Attack si ca material al blankului( energie, putere) si ca actiune care este mai rapida, poti arunca lejer la distante de 15-18m. Lanseaza bien si al distante de 5-10m se incarca usaor pentru ca amterialul este elastic
A fost folosit de 3 ori nu are zgarieturi sau alte lovituri.
Pret- 550RON
2. Lanseta custom St.Croix Imperial 8`ft. #5, 2 piece este lanseta mea de pescuit la clean pe orice tip de apa, actiunea este fast mai rapida decat RS4 dar este mai fina pe varf ca RS4.
Manerul este din pluta premium si este custom ca forma(mai scurt si mai subtire, inele Pacific Bay Lite wire pe varf cele mai mici 3/0, echivalentul unor H&H 2/0) , lanseta are 11 inele + top( v.v redigton care are doar 9 inele +top).
Top - Snake Brand care este rezistent si foarte usor.
Deoarece este din 2 bucati este mai usaora si blankul este mai subtire si mai echilibrat decat unul din 4 bucati.
Am folsit-o in 2012 dar este foarte bine ingrijita ,spalata duap fiecare partida fara zgrieturi la mufa unde o curat de fiecare data de mizerie

Pret - 600RON
3. Mulineta Cabela`s Premier Prestige size 2, #4/5 pentru DT (echivalent Lamson Konik, produsa de Lamson pentru Cabela`s) este o mulineta foarte buna cu care am pescit in 2012 singurle urme sunt cele de debavurare pe corpul tamburului cam asta e diferenta intre un Premier si Konic care are finisaje perfecte.
Mulineta fost folosita de maxim 3 ori.
Are pe ea un fir Scientific Angler Air Cel DT5 folsoit o singura data.
Pret -250 RON
4. O alta mulineta Cabela`s Premier Prestige size 2, #4/5 pentru DT e cea care am folosit-o cu lanseta Imperial , nu are lovituri sau alte semne ,e in stare buna fara jocuri.
Pret - 180 RON
Combo RS4 + mulineta Premier cu fir SA(3) - 700RON
Combo St.Croix Imperial #5 + mulineta Premier cu fir SA(3) - 750RON
Combo RS4 + mulineta Premier(4) - 600RON
Combo St.Croix Imperial #5 + mulineta Premier(4) - 680RON