Salutare!
Dupa cativa ani de spinning la rapitori mici, in general pastravi si cleni, cred ca este cazul sa evoluez spre fly.
Dupa lecturarea celor 58 de pagini, vizuinarea unor filmulete pe youtube sau descarcate, ptiu! cumparate de pe net, am concluzionat ca am nevoie de urmatoarele:
Primul set: lanseta+mulineta+snur din cele mai scumpe, stralucitoare si de renume, pe care sa le pun in vitrina, sa le pozez si sa ma laud cu ele, in acest fel intrand in sfera marilor muscari conscrati.
Al doilea set, de incepator in viata reala, care va contine lanseta+mulineta+snur clasa 4. M-am gandit la clasa 4 deoarece spinningul UL e pe placul meu si cred ca si la muscarit va fi la fel. Pestele tinta e pastravul insa in lipsa lui voi plesni apa cautand clenutii.
Am avut in mana o lanseta Jaxon de 9', pret aprox 180 lei, la ea vreau sa pun o mulineta tot clasa 4 care sa nu depasasca 50 lei iar ca snur cred ca voi opta pentru Ron Thompson Energizer WF. Acest snur cel mai probabil il voi folosi in general pentru a invata cum sta treaba in ale castingului, ulterior voi alege ceva mai calitativ, in functie de recomandarile voastre. (cel scump si stralucitor va ramane in continuare in vitrina).
Ce parere aveti de al doilea set? Nu vreau sa investesc prea mult la inceput, tre sa-mi ramana ceva bugeti si pt ale gurii Cand or iesi buretii si urzicile, o sa-mi permit si alte cheltuieli.

Peste nu mananc.
Multumesc!