first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori
Din contră...as spune ca pentru început, până îşi dă seama ce şi cum e fly-ul, suma pe care şi-a propus-o e mai mult decât suficientă...loop sau alte sf-uri si-o lua mai încolo dacă-i place.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael, nu zice nimeni sa nu isi ia ceva f bun daca are cu ce
, dar...de unde o sa stie cat e de bun ?
Ca ii zice vanzatorul ? Ma indoiesc ca sunt multi dealeri de echipamente care il vor indruma corect. Din nestiinta sau dorinta de profit .....
So .....
Daca vrea cineva sa isi ia ceva tare de tot, ii zice eu ce sa isi ia, musai nou
, si dupa 2 saptamani de esecuri in casting, nu discutam macar de peste, sa vrea sa le vanda
, la pret bun, bineinteles 

Ca ii zice vanzatorul ? Ma indoiesc ca sunt multi dealeri de echipamente care il vor indruma corect. Din nestiinta sau dorinta de profit .....

So .....
Daca vrea cineva sa isi ia ceva tare de tot, ii zice eu ce sa isi ia, musai nou

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
aaaaa, m-am prins....asteptati in scurt timp un Loop scos la vanzare la pret de second? 

un sage, winston, scott..... mai discutam

Iaca si parerea mea, ca si cand n-ar fi destule: cu sculele astea (cu atat mai mult cu cat ff-ul asta ascunde o mica doza de snobism, de ce sa n-o recunoastem) e ca si cu masinile: cand sunt noi, de cum ti-au ajuns pe mana, inainte de a o scoate la primul casting, se depreciaza ingrozitor; cu atat mai mult la inceput cand in mod firesc cam "abuzezi" de o scula pana sa-ti dai seama daca ti se portriveste. Asa ca sfatul meu (care by design nu e obligatoriu de urmat
) este sa-ti iei ceva second hand de buna calitate (daca-l prinzi pe vreunul mai strans cu usa sa vanda repede cu atat mai bine). Poti lua in considerare parerile colegilor muscari de pe aici sau altundeva care, chiar daca sunt subiectivi pana in maduva oaselor, sunt dezinteresati, mult mai dezinteresati decat dealerii-vanzatorii-targovetzii.
Eu asa as face acuma dar deh! experienta este o unealta extrem de utila pe care o obtii atunci cand nu mai ai nevoie de ea

Eu asa as face acuma dar deh! experienta este o unealta extrem de utila pe care o obtii atunci cand nu mai ai nevoie de ea

pai da! io ziceam ceva de genul "da-i doamne romanului mintea cea de pe urma..." ca daca stiam ce stiu acuma, ma pricopseam cu scule mai bune si mai eftine la inceput. si slava cerului ca aveam parte de sfaturi ca asta intzeleptu' al meu! dar ma consolez cu ideea ca-s un om normal si imi tre propriile greseli ca sa-nvatz; alora mai deshtepti li-s suficiente greselile altora!MuskMd scrie:si experienta aia cum se obtine ? Nu schimband scule in parte ?
in parte, da...se mai obtine si adaptandu-te la sculele ce le ai deja.
-
- junior
betele mele sunt Vision nite cl 3,un bat custom made de la Paul Sas cl3 9;6 picioare de nymph ,un trabucco clasa 6,si testez un Sage clasa 000 care urmeaza in curand sal achizitionez,si sunt multumit de toate
si sunt primele tale bete ?