@ Danr:
... "plasticele" se torna din materiale naturale??????
Eu cel putin nu cunosc nici un pom din care sa se extraga "silicon" ...
In fiecare an tone de plastic si table ajug pe fundul apelor. Crezi ca este un lucru bun din punct de vedere ecologic????
... si indiferent ce argument ai aduce tu ... tot la sectiunea de fly te afli si aici prietene ... discutam de muste artificiale ... cel putin asa credeam eu. Dar eu, ca si ori care dintre forumisti, ma pot insela ... si cand o fac, o recunosc. Probabil ca trebuie sa-mi reciclez Limba Romana ... ca incep sa inteleg bazaconii.
@ Flo:
Bine ai venit printre noi pe forum. Sa inteleg ca esti pasionat de PMA?
Sunt intr-u totul de acord cu tine ca aici ... cel putin la sectiunea de flyfishing, nu facem descriminare vizavi de apartenenta regionala. Indiferent de culoare, varsta, aparteneta religioasa sau sociala, nationalitate, ne uneste dragostea si pasiunea pentru Pescuitul la Musca Artifciala. In spirit democratic si in limitele respectului reciproc, a dreptului la cuvant si a dreptului de a-ti exprima opinia ... eu cel putin consider ca atacurile la adresa persoanei ce i-si exprima o opinie, nu ar trebui sa existe, sau cel putin trebuie evitate pe cat posibil. Aici daca avem ceva de zis, o facem vizavii de subiectul discutat.
Viata in general este plina de coplicatii si probleme ... iar parerea mea este ca ar fi bine sa le lasam "afara" cand intram pe forumul PMA. Macar aici sa putem sa discutam de la egal la egal, cu respect si sa putem sa ne exprimam liber opiniile legate de subiectele discutate.
Pacat ca unii nu inteleg acest lucru.