Dubbing

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Codrut
junior
junior

Mesaj de Codrut » 01 Mar 2005, 10:49

Eugene, just don't walk on it, we need that for tha promised land mon, the Black Star line...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 01 Mar 2005, 13:39

lool. codrut, we both need some fishin, clar! :)

luci,
am dat adineauri un search pe google cu "cigarette dubbing". pe prima pagina de rezultate am gasit pattern-uri gen "winston caddis larva", "the filter fly" etc. deci e fumata deja si la americani.
altfel, normal ca e mai bun dubbing-ul profi. am vazut recent ce inseamna hackle genetic si nu-mi venea sa cred unde s-a ajuns, sunt convins ca exista maniaci care au inventat si dubbing-ul perfect.
eu comparam cu ce-am pe acasa. mai precis: una pungulitza bizam de la energo, una bucata blana de iepure, una bucata caine cu mult subpar care e prea aspru de dubbing si una bucata matza care nu sta la jumulit :)).

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 01 Mar 2005, 13:48

no comment :lol:
biata matza...sau bietele maini zgariate?!?! :D

de pene sa nu iti povestesc, de la fugarit gaini prin curte, apoi cumparat cateva gaturi indiene de la energo, apoi urmarit rase pe net si apoi vizitat expozitii de pasari, de cautat rasa Coq de Leon de radeau crescatorii de mine si imi spuneau ca e undeva la 400eu bucata in caz in care gasesc in tara, am poposit pe site-ul celor de la whithing, cabelas, orvis, rumph si am ajuns sa imi cumpar tocmai din state. Nu e usor , tocmai de aceea sunt max 3 crescatori, din care metz si whithing fac fatza la cererea comerciala!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Mar 2005, 14:32

Am vazut si eu acum "The Filter Fly". In mod cert e ieftina si prinzatoare!

Scrie răspuns