Cupa Romsilva 2008
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cupa Romsilva 2008
Avem bucuria sa va anuntam ca am publicat un material amanuntit despre Cupa Romsilva 2008, carea a avut loc in perioada 4-6 iulie 2008 la Somesul Rece.Puteti sa gasiti filmulete si poze cu competitorii accesand http://www.pescuitsivanatoare.ro/compon ... e/187.html
Adrian, e a 4-a reclama care o vad la site-ul asta prin intermediul articolului despre cupa romsilva.
"articolul amanunti":
- nu are nimic in el despre cum au fost grupele, sectoarele.
- despre concurenti,
- despre tehnicile abordate in concurs.
- ce a mers dimineata si ce a mers seara de exemplu.
- clasament detaliat.
Totusi, ce e amanuntit in articol?
.
Nu te supara, da daca citesc despre un concurs, mi-ar place mai mult sa stiu chestii din astea decat ca romsilva a dat bere si gratare la greu (cinste lor
).
Ia-o ca pe un mic sfat, sau opinie de viitor, nu ca pe o critica.
"articolul amanunti":
- nu are nimic in el despre cum au fost grupele, sectoarele.
- despre concurenti,
- despre tehnicile abordate in concurs.
- ce a mers dimineata si ce a mers seara de exemplu.
- clasament detaliat.
Totusi, ce e amanuntit in articol?

Nu te supara, da daca citesc despre un concurs, mi-ar place mai mult sa stiu chestii din astea decat ca romsilva a dat bere si gratare la greu (cinste lor

Ia-o ca pe un mic sfat, sau opinie de viitor, nu ca pe o critica.
bondan,
stii cum e vorba: o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Un filmulet si mai mult. Asta e motivul pt care am facut reportajul cu mult suport video si poze. In sensul asta reportajul e "amanuntit". Cred ca perioada descrierilor interminabile pe internet a trecut.
Daca baietii de la youtube ar fii gandit ca tine acuma am avea un site de descrieri, nu cu filmulete.
Multumim de sfat oricum, data viitoare o sa incercam sa oferim mai multe informatii.
Salut
stii cum e vorba: o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Un filmulet si mai mult. Asta e motivul pt care am facut reportajul cu mult suport video si poze. In sensul asta reportajul e "amanuntit". Cred ca perioada descrierilor interminabile pe internet a trecut.
Daca baietii de la youtube ar fii gandit ca tine acuma am avea un site de descrieri, nu cu filmulete.
Multumim de sfat oricum, data viitoare o sa incercam sa oferim mai multe informatii.

Salut
Adrian, ok, am inteles ca vrei sa promovezi site-ul, dar nu sunt sigur ca vrei sa promovezi evenimentul.De ce n-ai spus in articolul tau de gainariile pe care le-au facut umflatu` mustacios si gurul Vasies la concurs??Alea nu sunt de relatat ?
Oricum, cel care a facut editarea video, e clar manelar...cum a putut alege asemenea porcarii,pentru coloana sonora ?
Cat despre relatare amanuntita de la eveniment, uite aici o versiune foarte amanuntita
http://www.uglyfly.ro/?p=68.
Oricum, cel care a facut editarea video, e clar manelar...cum a putut alege asemenea porcarii,pentru coloana sonora ?
Cat despre relatare amanuntita de la eveniment, uite aici o versiune foarte amanuntita

http://www.uglyfly.ro/?p=68.
A fost un concurs foarte nereusit. Un fel de chef in familie.
Un fel de na-ti-o tie, da-mi-o mie. Doar 2-3 nume cunoscute. Spre deosebire de "3 Lacuri".
Bine ca Tarus nu l-a lasat pe Vlasiu sa participe. Daca participa se facea de ras la asa o competitie si le mai si facea o onoare multora de pe acolo.
Un fel de na-ti-o tie, da-mi-o mie. Doar 2-3 nume cunoscute. Spre deosebire de "3 Lacuri".
Bine ca Tarus nu l-a lasat pe Vlasiu sa participe. Daca participa se facea de ras la asa o competitie si le mai si facea o onoare multora de pe acolo.
- kuin tauti
- veteran
am citit si io...shoco scrie:http://www.uglyfly.ro/?p=68.
ma ... da mari bule de oameni "guru" & co....
cind ma gindesc ca jubila trimbitind cum s-ar fi facut alti de ris...
deh multi tembeli in lumea virtuala !
shoco io in locul tau as fi participat...
ce daca isi lua ala jucariile si pleca ?
se facea si mai tare de ris !
si uite asa in vazul lumii se schimbau ceva lucruri...
asa... ai jucat cum a vrut ei ...
pacat !
ma opresc aici !
- kuin tauti
- veteran