Cupa Romsilva 2008

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 26 Iul 2008, 16:51

bondan scrie:ma insel sau simpatia pentru luci ai prins-o cand ai fost banat de pe siteul lui pentru limbaj vulgar?
Bondane, inteleg ca iti place sa consumi internet, dar mai las-o`n fasole ca nu cunosti toate aspectele problemei.

Vasiesu si`a luat-o`n cap rau, si fiindca s-a autointitulat un fel de mini-God , crede ca o sa il si urmeze multi ...
Eu nu il jignesc, ii fac doar reclama gratis si nu aprecieaza.

Din cunostinta de cauza , nu te lega la carul asta cu boi, pentru ca te dai si tu cu parerea intr-o treaba unde nu cunosti toate datele problemei.

Banat pentru limbaj vulgar ? Buhahhaha...ma leshi ?! :D :D
Asta e fumata rau, si oricum omul nu suporta critica, asa ca se foloseste si el de ce are la indemana, si te da afara din "gradina fermecata", nu te mai lasa sa te joci cu ei.
:D :D :D

Eu sunt convins ca Dumitru a incercat sa ii faca un compliment dar Guru nu a apreciat lirica la adevarata valoare..

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 04 Aug 2008, 08:55

pacat ca multi nu stiu motivul pt care luci nu vorbeste cu tine.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 05 Aug 2008, 15:58

hai ca de acu chiar o dati la birfa si va alunga acusa "sistemul" la arena...

ps: cu`i ii pasa de ce luci nu vorbeste cu unu si cu altu ? :lol:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 06 Aug 2008, 13:24

kuintautti scrie:hai ca de acu chiar o dati la birfa si va alunga acusa "sistemul" la arena...

ps: cu`i ii pasa de ce luci nu vorbeste cu unu si cu altu ? :lol:
nu te supara dar cred ca ai vrut doar sa postezi asa cevasilea ca sa fi "za last oan". Care barfa?! era barfa daca si spuneam de ce, dar nu e treaba mea, nu je e subectul. Si apropos, cand am intrat acum ceva timp intr-o polemica cu adrian, in urma cu ceva timp, luci mi-a trimis mesaj pe privat in care ii lua apararea. Repet nu sunt de acord ca il primesc la concursuri, dar avand in vedere ca si adi are o mare parte din vina (tineretea ce vrei) ar trebui sa-si revizuiasca acest comportament pe care il afiseaza si in plus ar trebui sa nu mai faca circ, pt ca avem parte la TV de suficient.
In plus ar trebui sa arate ceva respect, pt. ca luci are cam un deceniu peste iar tarus nu mai vorbesc, asta in ciuda defectelor celor doi. Ideea este ca orgoliul si mandria prostesti nu-si au locul in relatiile interumane, in fond impartasim aceleasi pasiune, :twisted: dar noi suntem in competitie, dai si arde-l frate.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 06 Aug 2008, 16:48

adevarul e dincolo de voi.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 06 Aug 2008, 17:15

crisp scrie:nu te supara dar cred ca ai vrut doar sa postezi asa cevasilea ca sa fi "za last oan". Care barfa?! era barfa daca si spuneam de ce, dar nu e treaba mea, nu je e subectul. Si apropos, cand am intrat acum ceva timp intr-o polemica cu adrian, in urma cu ceva timp, luci mi-a trimis mesaj pe privat in care ii lua apararea. Repet nu sunt de acord ca il primesc la concursuri, dar avand in vedere ca si adi are o mare parte din vina (tineretea ce vrei) ar trebui sa-si revizuiasca acest comportament pe care il afiseaza si in plus ar trebui sa nu mai faca circ, pt ca avem parte la TV de suficient.
In plus ar trebui sa arate ceva respect, pt. ca luci are cam un deceniu peste iar tarus nu mai vorbesc, asta in ciuda defectelor celor doi. Ideea este ca orgoliul si mandria prostesti nu-si au locul in relatiile interumane, in fond impartasim aceleasi pasiune, :twisted: dar noi suntem in competitie, dai si arde-l frate.
ca sa urmez stilul tau.... dom psiholog care n-ai oxervat ca asta nu e forum de pescuit... ci de vinatoare ca de aia ne impuscam unu pe altu...

I do not care if i`am the first one or the last one ... sau ce numar de ordine port intr-o discutie... bine ca nu le spun taman pe dos ca altii care printre altele incerca sa fie shozi parlind ienglieza di balta

stai linistit ca n-a facut circ ! omul a avut un of si pot sa zic ca pe buna dreptate!

despre comportamentul lui shoco toti au spus pina acu ca a fo mai mult decit boier ca nu a deranjat pe alti cu "diferentele de opinii" la fata locului indiferent de inconvenientele intimpinate si de gustul amar care ti-l lasa o astfel de intimplare si comportament ...

nu acelasi lucru ar putea fi spus despre cei care au cauzat situatia asta mai mult decit penibila !

sincer ! strigator la cer !

ce fel de open e ala unde la unii li se interzice ?

hai spune tu !

mesaju tau anterior contine o umbra insinuata de material de birfa !

hai recunoaste si tu asta !

@ Rion: yes man ! the truth it`s out there....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Aug 2008, 22:24

kuintautti scrie: bine ca nu le spun taman pe dos ca altii care printre altele incerca sa fie shozi parlind ienglieza di balta

@ Rion: yes man ! the truth it`s out there....

:D buna asta dumitre, tine-o tot asa. :))))

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 07 Aug 2008, 12:02

yeap! buna, numai ca eu ma amuzam. In ceea ce priveste vanatoarea, ai dreptate, numai ca ac. forum, desi mai repede topic, nu este asa de ieri de azi.
Totusi, daca-l iubesti asa mult pe adi, de ce nu-l sfatuiesti sa fie mai putin agresiv ca totusi el este cel care se erijeaza in guru.
Nu am spus ca nu a avut dreptate dar .......... n-are rost!!!!!!
Succesuri in polemici........si fire intinse!!!!!!!!
ajungem ca la 0 TV cu elodia

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Aug 2008, 15:36

pe shoco sa-l iubesca fetele !

acu daca inteleg mai bine ce zici tu ... e... ca : ii dai dreptate dar nu-ti place de el ca e agresiv si ti se pare stiu io ... infumurat

din cite stiu io poate are si mici motive ... el nu e un campion fals ca alti cistigind la tragerea de sort...

n-are rost acu sa te retragi dupa ce ne-ai stirnit... acu varsa aici ! baga mare ! torna orice informatie de ce the big guru nu vorbeste cu unii si cu altii ...

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 08 Aug 2008, 11:38

kuintautti scrie:
n-are rost acu sa te retragi dupa ce ne-ai stirnit... acu varsa aici ! baga mare ! torna orice informatie de ce the big guru nu vorbeste cu unii si cu altii ...
nu-i genul meu sa bag strambe sau barfe (ca poate sa fie intradevar barfa (cf. dex)), cei doi cunosc cel mai bine situatia. Acum, daca shoco si-a postat aici supararea(ca sa nu spun altfel) sa spuna si motivul. Din pacate am cazut si eu in capcana net-ului, atitudine infantila, mea culpa.
Gata!
mai bine cei doi ne-ar impartasi din secretele si experienta in ale pescuitului, cred ca ar fi mult mai util ca n-am mai vazut demult ceva interesant pe aici, dar de noi muscarii suntem elita nu?!! :wink: :cry:

Scrie răspuns