Crisul Pietros

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 11 Apr 2006, 10:53

Salut fratilor,
Vad ca va preocupa sa gasiti pastravul pe Crisuri dar nu stiti unde si cum. Mai bine luati un numar de mobil de la un padurar pe care-l cinsteati regulat cu palinca si tigari, ala va va spune si unde sta pastravul, si care e metoda optima de a-l prinde, si cat de crescute sunt apele. Sfatul meu, daca apa e tulbure si rece, sa dati dimineata la rama rosie de gunoi sau rama serpeasca, sau 2 carabeti pe un ac, iar dupaamiaza la linguri rotative. Si mai inteligent e sa intri pe afluentii mici, acolo e apa limpede si pastravul mai..accesibil. Fir intins!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 11 Apr 2006, 12:04

de ex. acum la Ciucea Crisul are 35cm , vara cam 13cm . Pe mine intereseaza (in general) cam de la ce nivel e apa curata sau un pic opal.

calin_cci
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de calin_cci » 22 Mai 2006, 20:12

salut .vreu sa va spun ca la ciucea is cam putini pastravi .eu am o casa la valea draganului si am fost anu trecut pe crisla musca si nu am vazut pastrav deloc am mai prins doar lipan si ala putini :x

Thymallus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Thymallus » 02 Iun 2006, 10:35

Un salut tututor pecarilor cu musca pe caciula... Va rog sa-mi permiteti sa ma alatur voua pe acest forum si poate de ce nu si la vreo partida de pescuit. Sunt bihorean si cu durere in suflet va comunic ca in urma ploilor din ultima vreme nu se poate pune problema unei partide la musca in vreo apa din bihor. Aveam in plan sa pescuiesc sambata si duminica la Suncuius... nici vorba...
spider

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Iun 2006, 10:58

Wellcome!
Cred ca ai putea incerca pe paraiele care se varsa in Cris in zona Beiusului. Sunt ape mai scurte si se limpezesc destul de repede daca sta ploaia, respectiv nu se tulbura prea tare daca ploua marunt.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Iun 2006, 10:59

paraiele alea sunt cam moarte din pacate :cry:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Iun 2006, 11:03

De ce zici asta? Anul trecut am prins f bine acolo, cu Shoco. Eu am fost impresionat. Plus ca n-am intalnit pe nimeni la naturale, iar malul era f curat.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Iun 2006, 11:08

da, poate ca ma gandeam eu la un anume parau care candva avea pastrav, acuma nu mai are nici clean...sau are dar prea mic si putin :cry:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 05 Iun 2006, 07:15

Mihai: tu ai fost primavara cu Shoco si atunci inca nu au iesit cu naturale, dar vara trecuta si anul asta eu am intilnit cu asemenea pescari cei care dadeau cu naturale pe paraul respectiv,nu spun sunt pesti dar totmai putini anul asta 2 lipani si un pastrav am prins acolo...

Adi:am fost si pe acolo acum de vro luna si intro groapa am vazut 6-7 cleni frumosi intre 15-25 cm (in paraul asta sunt frumosi) in rest nimic :evil:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Iun 2006, 08:52

_Sanya scrie:Mihai: tu ai fost primavara cu Shoco si atunci inca nu au iesit cu naturale, dar vara trecuta si anul asta eu am intilnit cu asemenea pescari cei care dadeau cu naturale pe paraul respectiv,nu spun sunt pesti dar totmai putini anul asta 2 lipani si un pastrav am prins acolo...
Pacat. Era o apa misto!

Scrie răspuns