Crisul Pietros
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salut fratilor,
Vad ca va preocupa sa gasiti pastravul pe Crisuri dar nu stiti unde si cum. Mai bine luati un numar de mobil de la un padurar pe care-l cinsteati regulat cu palinca si tigari, ala va va spune si unde sta pastravul, si care e metoda optima de a-l prinde, si cat de crescute sunt apele. Sfatul meu, daca apa e tulbure si rece, sa dati dimineata la rama rosie de gunoi sau rama serpeasca, sau 2 carabeti pe un ac, iar dupaamiaza la linguri rotative. Si mai inteligent e sa intri pe afluentii mici, acolo e apa limpede si pastravul mai..accesibil. Fir intins!
Vad ca va preocupa sa gasiti pastravul pe Crisuri dar nu stiti unde si cum. Mai bine luati un numar de mobil de la un padurar pe care-l cinsteati regulat cu palinca si tigari, ala va va spune si unde sta pastravul, si care e metoda optima de a-l prinde, si cat de crescute sunt apele. Sfatul meu, daca apa e tulbure si rece, sa dati dimineata la rama rosie de gunoi sau rama serpeasca, sau 2 carabeti pe un ac, iar dupaamiaza la linguri rotative. Si mai inteligent e sa intri pe afluentii mici, acolo e apa limpede si pastravul mai..accesibil. Fir intins!
Un salut tututor pecarilor cu musca pe caciula... Va rog sa-mi permiteti sa ma alatur voua pe acest forum si poate de ce nu si la vreo partida de pescuit. Sunt bihorean si cu durere in suflet va comunic ca in urma ploilor din ultima vreme nu se poate pune problema unei partide la musca in vreo apa din bihor. Aveam in plan sa pescuiesc sambata si duminica la Suncuius... nici vorba...
spider
Mihai: tu ai fost primavara cu Shoco si atunci inca nu au iesit cu naturale, dar vara trecuta si anul asta eu am intilnit cu asemenea pescari cei care dadeau cu naturale pe paraul respectiv,nu spun sunt pesti dar totmai putini anul asta 2 lipani si un pastrav am prins acolo...
Adi:am fost si pe acolo acum de vro luna si intro groapa am vazut 6-7 cleni frumosi intre 15-25 cm (in paraul asta sunt frumosi) in rest nimic
Adi:am fost si pe acolo acum de vro luna si intro groapa am vazut 6-7 cleni frumosi intre 15-25 cm (in paraul asta sunt frumosi) in rest nimic

Pacat. Era o apa misto!_Sanya scrie:Mihai: tu ai fost primavara cu Shoco si atunci inca nu au iesit cu naturale, dar vara trecuta si anul asta eu am intilnit cu asemenea pescari cei care dadeau cu naturale pe paraul respectiv,nu spun sunt pesti dar totmai putini anul asta 2 lipani si un pastrav am prins acolo...