comenzi muste online
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Onesti, ne-ntrebi pe noi din Romania de treburi de-astea on-line...
La noi de-abia s-a bagat internetu, comenzile "on-line" se fac cu livrare prin posta si plata ramburs, muscaritu ba are traditie, ba n-are, iar muscarii dotati si cu internet ii numeri pe degete. Si aici nu ma refer la cei care dau cu dop.
In rest, ai rezolvat cu echipamentul, numa muste iti mai trebe?
Adica lanseta, mulineta, snur, wadersi etc, etc?

La noi de-abia s-a bagat internetu, comenzile "on-line" se fac cu livrare prin posta si plata ramburs, muscaritu ba are traditie, ba n-are, iar muscarii dotati si cu internet ii numeri pe degete. Si aici nu ma refer la cei care dau cu dop.

In rest, ai rezolvat cu echipamentul, numa muste iti mai trebe?
Adica lanseta, mulineta, snur, wadersi etc, etc?
Am chiar si muste. Multe si meseriashe. Betze, fire, mulinete si alte peanuts.... este de toate.
Deci sa-ntzeleg ca tocmai lipsa accesului la informatziile de pe internet a aprins spiritul autodidact al legatorilor. Pt c-am vazut muste foarte faine si foarte premiate facute de romani si nu intzelegeam de unde atata inspiratzie.
Tavi - nu mai consuma tushul de pomana si baga un link cu muste sub 50 de centzi bucata, daca te tzine!
Deci sa-ntzeleg ca tocmai lipsa accesului la informatziile de pe internet a aprins spiritul autodidact al legatorilor. Pt c-am vazut muste foarte faine si foarte premiate facute de romani si nu intzelegeam de unde atata inspiratzie.
Tavi - nu mai consuma tushul de pomana si baga un link cu muste sub 50 de centzi bucata, daca te tzine!
- kuin tauti
- veteran
Din pacate matematica pescarului de rind constient de preturile din magazin la cirlige si materiale nu are prea multe in comun cu preturile de achizionare ale unei firme din domeniu .
Pur si simplu nu se compara !
Numai daca ma gindesc la piata din Romania la mai multe capitole ma ia groaza de preturile aberate practicate. Hai sa fim seriosi in multe cazuri este mai scump ca in strainatate asa ca nu trebuie sa va minunati ca in alte parti mai exista si bun si ieftin !
Numai daca ma gindesc la piata din Romania la mai multe capitole ma ia groaza de preturile aberate practicate. Hai sa fim seriosi in multe cazuri este mai scump ca in strainatate asa ca nu trebuie sa va minunati ca in alte parti mai exista si bun si ieftin !
pt ca nu e piata pt asa ceva ! nu sunt magazine in fiecare 2lea oras unde sa vinde "articole pt PMA" ... nu au concurenta deci cere fiecare cat vrea !kuintautti scrie:Din pacate matematica pescarului de rind constient de preturile din magazin la cirlige si materiale nu are prea multe in comun cu preturile de achizionare ale unei firme din domeniu .
onesti:
daca tu legi mustele din materiale de calitate in 99.99% nici o musca nu-ti costa mai mult de 1 ron (carligul+materiale)... pe limba "americana"

_Sanya scrie:daca tentrebi totusi de ce se vinde la cel putin pret dublu/triplu respunsul e ca cel lenes tre sa plateasca pt cel harnic timpul pierdut

Nu m-am intrebat de unde diferentza de pretz. Doream doar sa gasesc si alte surse online sa-mi fac o idee despre alte modele, macar asa ca "sample" in eventualitatea in care ma voi apuca sa-mi leg singur in curand.
Pe mustele care le cumpar din Quebec platesc $1.85 la care se adauga cca. 15% taxe federale plus provinciale. Deci pretzul final e cam $2/musca. La 12 muste am o reducere de 10%. Mustele sunt foarte faine, carlige bune, materiale naturale. Sunt si alte surse mai ieftine prin zona dar sunt ceva mai departe si, cum m-ai ghicit si tu, sunt cam lenes.
uite aici un site interesant cu "sample"http://www.danica.com/flytier/onesti scrie:Doream doar sa gasesc si alte surse online sa-mi fac o idee despre alte modele, macar asa ca "sample" in eventualitatea in care ma voi apuca sa-mi leg singur in curand.
asta in eventualiatea ca te apuci de legat

Merci! Il vizitasem! Si era vorba doar de "samples". Pentru inspiratzie e nevoie de asta:
http://www.saq.com/webapp/wcs/stores/se ... &langId=-2
http://www.saq.com/webapp/wcs/stores/se ... &langId=-2