pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
JONES
- veteran

-
EU MI LE FAC SINGUR
dar desigur
www.flytying.ro cel putin pentru Romania sunt singuri
the angler is catching xxx, not by the lure
-
onesti
- veteran

rough boy scrie:onesti
Vad ca esti din Canada deci exclus conenzi din Romania. Chiar nu se pescuieste la musca in Canada?
Pe ce ape si la ce pesti vrei sa le pescuiesti?
Daca raspunul este "nu conteaza" atunci am gasit un site misto cu muste ieftine si bune.
Check it out:
http://www.flydealflies.com/ 
Rough Boy - bestial linkul tau!!! Merci mult!
Se pescuieste la musca si pe-aici. Cel putzin asa vorbeste lumea. Si cic'ar fi si peste. Tot asa cam ca-n Romania. Sau aproape.
Sunt si mushte (de) cacalau! Odata am vazut chiar o musca foarte reushita. Sunt si legatori. Si multe concursuri. De pescuit la fly. Si de casting. Si de legat. Si cluburi. Cu mustele de la Gipo se sta mai prost, dar se poate rezolva.
Cautam doar alte alternative de magazine online.
-
onesti
- veteran

Deci in afara de linkul lui rough boy, flytying.ro si gipo nu mai stitzi nimic "ieftin si bun si online".
-
rough boy
- utilizator constant

Acu pe bune
Incearca la baietzii aia de pe la cluburi. E cea mai buna solutzie. Poate mai te alegi si cu ceva recomandari privind modele, numere, pe ce ape merg etc.
-
onesti
- veteran

Tot pe bune: mi-am propus si treaba asta. Tocmai am scapat o intalnire intre muscari la Granby (Quebec) cu concurs de legat, schimburi de muste, mancare, bautura si manea, etc. Tot la Granby e un rau care datorita cascadelor si a vitezei de curgere nu ingheatza iarna in totalitate si permite practicarea pescuitului la musca in tot anotimpul.
http://www.quebecpeche.com/forums/index ... owforum=32
Pe 21 Feb. e salonul anual de vanatoare si pescuit in Montreal-Place Bonaventure unde vin artizani din tot Quebecul si fac demonstratzii de legat, vanzari de muste, prezentari de locuri pitoresti (un fel de agroturism). Desigur vin si principalii producatori si distribuitori de scule de peste -Daiwa, Shimano, Loomis..... . Apoi barci, motoare, corturi, rulote, deltaplane.....Intr-un cuvant cam tot ce vrea musca ta.
Mi-am alocat fonduri.
Daca te descurci cat de cat in quebecoise, arunca un coup d'oeil pe forumul de mai sus. Sunt simpatici baietzii.
-
rough boy
- utilizator constant

M-ai spart! Imi faci chemare?
Sa ne trimitzi poze cu bezele.
La ora de franceza eram la basket. Mercy oricum fericitule...

-
pescarusul63
- utilizator nou

ONESTI iti dau oadresa de mail si intreaba acolo este un tip ok:
bingogabi@yahoo.com eu am luat de la dinsul nu le-am incercat dar arata ok.
-
2door
- utilizator constant

cel mai misto e sa le faci singur.stiu ca nu accepti raspunsul asta ,dar iti zic eu ca dupa ce te prinzi de faza e super misto sa stai iarna la caldura si sa faci muste pt primavara.
si plus de asta nu mai arunci banik pe altele.
-
onesti
- veteran

Ma voi apuca si de treaba asta in curand. Mai ales ca am incinta / cartierul pline de marmote, veveritze (astea de Montreal sunt brune si alea de Ottawa sunt negre - fara vrajeala) iar noaptea - sconcshi frumosi si ratoni. Pe balta gasim castori, iar la Cirque du Soleil - ursul polar, tigrul si alte surse de blanuri, hackle etc.
Pescarushule: Merci. Poate-am sa-l contactez pe domnia sa si-am sa-l intreb care-i treaba cu dansele (mustele).
P.S. Am o gramada de prieteni din Kiatra, fosti colegi. Super faini totzi!!!
-
gyly
- junior

[quote="onesti"]...Mai ales ca am incinta / cartierul pline de marmote, veveritze (astea de Montreal sunt brune si alea de Ottawa sunt negre - fara vrajeala) iar noaptea - sconcshi frumosi si ratoni...
...cind ajungi in Romania i-ti spun eu un cartier plin de "marmote" , "veveritze" ( astea de Bucuresti sint brunete , blonde,roscate - ...cu vrajeala ) iar noaptea "pesti" - sconcshi si ratoni nu stiu sa fie (...sau or fi ?!)
(no offence):lol:
Si acum fara vrajeala : ghimi.com