taxa este de 15 lei/zi.
Buldozerele sunt de anul trecut si au in desfasurare un program de reabilitare a raului cu fonduri aduse de Aqua ( concesionarul raului) in valoare de1,5 mil eur!. Cand construiesti 5 poduri pe un rau de 6 km lungime, acces pentru silvici si localnici, parapete impotriva inundatiilor nu ai in nici un fel posibilitatea sa faci un rau sa semene a paradis. Sunt bani adusi de noi spre a fi cheltuiti pentru rau, arata-mi o persoana sau club sau asociatie care a mai facut asa ceva in tara asta!!!!
Ce este distractiv e ca unii stiu sa aduca acuze, sa besteleasca dar nici macar nu se informeaza de ce e asa si nu altfel.
Contractul a fost semnat in iunie. AU trecut doua luni in care s-au facut demersurile la finante pentru inregistrarea activitatii comerciale ( pescuit sportiv) ca doar nu era sa fie facuta inainte de a fi proprietarul raului cu pricina. Se emite chitanta si factura la magazin, nu cred ca cineva nu a primit factura si chitanta, acu in banii astia - 15 lei, nu putem sa dam si harta colorata, sendvici si cafea, desi asociatia ar vrea sa faca asta
Au fost facute proiectele pentru marcare, proiecte ce trebuiesc avizate de apele romane, primarie, drumuri si poduri, avize ce trebuiesc validate de consiliul local, etc. Asa ceva nu se intampla peste noapte, cine a construit ceva in tara asta stie ce inseamna un aviz de la primarie, dar de la alte inca 4 directii similare!
In privinta pazei, ea intra oficial din data de 10-15 august fiind facuta cu un om angajat doar pentru asa ceva, om ce trebuie atestat de catre jandarmerie. Lucrurile am vrea sa se intample peste noapte dar nu se intampla.
In plus avem in vedere negocierea unui contract cu jandarmeria, stii Rares ce inseamna un contract cu statul???
Sunt multe lucruri ce trebuiesc facute, pas cu pas, pe baza unui contract avut in desfasurare si pe baza unui plan de management avizat de ANPA . Avem contracte cu apele romane de monitorizare a calitatii apei, sunt lucruri pe care tu, ca acuzator nici nu ai idee cu ce se mananca, nici nu ai stii cum sa le incepi, dar membrii asociatiei o fac gratuit si din pasiune
E misto sa aduci acuzatii fara sa te informezi de ce asa si pe dincolo si mai greu e sa fi informat si bazat in afirmatii. Nici macar nu ai stiut ca lucrarile de amenajare a apei se fac de anul trecut. Nici macar nu stii ca o cascada podita se amenajeaza doar toamna si iarna, nicidecum in timpul sezonului cand orice ploaie poate provoca o viitura si poate distruge o constructie specifica...
Discuti complet in necunostinta de cauza si aduci insinuari deloc motivate
Cel mai caracteristic e acel lucru ce tine de mentalitatea romanului: daca un individ e legal si respecta legea si vede pe altii 3 ca nu o respecta atunci se considera fraier, ca doar si el putea fura la fel de bine ca si ceilalti. Pai tu cand fluturi si bravezi cu o astfel de mentalitate ai pretentii de civilizatie din partea altora?
Iar ceva distractiv, cand faci balanta echipamentului cheltuit si a banilor dati pe benzina pentru a-ti satisface hobby-ul ti neaparat prin el- pescuitul in sine- sa iti scoti parleala??
Mie mi se pare o atitudine a unui om care nu are ce face, e frustrat si nu are de ce se lega, pur si simplu ia o piatra, o arunca si apoi vede care sunt urmarile. Mai nou ai un obicei stupid de a aduce acuze fara sa fi argumentat, doar asa in dorul lelii...
Pur si simplu nu te inteleg dar nici nu imi mai bat capul sa o fac, deh, poate nu am atata scoala sa pricep asa de multe lucruri!