Ciurtuci - Disillusion is Thy Name

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Aug 2008, 06:44

Dragii mei ....ca sa ma-ntelegeti am sa ma adresez voua in cea mai pura limba romana.....
.....Sa v-o trag....!!!!!!!!! :evil:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Aug 2008, 09:16

dar cu doua tricouri cu Dr.Kill merge ?? :oops:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Aug 2008, 09:37

nu cred, dar poti incerca cu un tricou de genul asta:
[img]http://www.swordfishingcentral.com ... jpeg[/img]
va fi mai apreciat.
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Aug 2008, 10:08

ete cine s epricepe in chestii dinastea cu iz de peste...Leba !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Aug 2008, 19:06

poza asta e facuta pe Prut ? :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Aug 2008, 09:55

ntzz, e o prietena de-a mea din Pacific. da numai cu JDM.uri heavy. :twisted:
ce curiosi e unii, dom'le. :D

Luci, mult succes in ceea ce intreprindeti acolo, cand trec voi achita cu placere taxa de cinspe roni si apoi comentez pe toate forumurile daca nu prind. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Aug 2008, 15:01

leba scrie: Luci, mult succes in ceea ce intreprindeti acolo, cand trec voi achita cu placere taxa de cinspe roni si apoi comentez pe toate forumurile daca nu prind. :D
Numa sa ne anunti dinainte sa venim sa-ti agatzam pestii in carlig! :lol: Promitem ca aducem numa lipeni de +40 si pastravi de la 2 kile in sus! Aveam de gand sa bagam pestii astia mai incolo, dupa ce treminam cu amenajarile, sa nu-i calcam in picioare cu buldozerul, dar ce nu facem noi ca sa multumim clientul! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Aug 2008, 15:17

leba scrie:ntzz, e o prietena de-a mea din Pacific. D
Leba, vrei sa zici ca ai o prietena sirena? Ptr ca in Pacific singurele fiinte care aduc a femei precum cea din poza sunt sirenele! :lol: :lol: Asadar exista sirenele, nu e basm! Misto! :lol: :lol:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 19 Aug 2008, 22:17

POVESTI!
Da doamne sa nu am dreptate, timpul le va spala pe toate.

oficial ii multumesc lui MihaiV ca ma ia la misto pe alt forum, insa pe mine nu ma poate jigni decat un om care imi e superior. Sa stea el ca bradu' si sa se laude ca prinde multi lipani. Sa se laude ca e bun pescar, ca ultimele clasamente arata ce si cum. Eu macar nu figurez nicaieri, desi am cu ce ma lauda in ultima vreme, chiar daca nu ma flutur pe forumuri de pescari ;)
Iar amicii carora le-a promis muste (citat de pe flytying primit de mine pe email de la un binevoitor)... mai bine asa, tot ce mi-a legat mie s-a desfacut... poate am avut doar ghinion... noroc cu Zsolt, cu RedKid si Shoco, GeorgeM nu neaparat in ordine, dar legatori de exceptie. Sa nu uit mustele legate de Luci, inca foarte bune, in top, si neaparat maestrul Puppu!
In ziua in care am fost pe apa, erau si alti pescari... unul membru in asociatie, si el era dezamagit, si nu prinsese nimic...si are si cabana acolo, asa ca, eu il cred pe acel om, nu pe unii care scriu ca Sadoveanu despre bucati de 32!

Luci, chitanta nu am primit, poti verifica. informatiile le-am verificat, inclusiv la Romsilva, am si eu sursele mele la nivel mai inalt decat crede oricine, insa nu ma laud ;) Tu spui de 1.5 milioane euro, dar nimeni nu stie de aci bani, nici chiar Romsilva?
Nu am insinuat, nu am acuzat, doar am relatat. Ce crezi ca am de castigat din toata afacerea asta? In mod normal, pe fir jurnalistic, daca vrei, in urma unui articol nu se dau justificari ci se iau masuri. inca mai e timp.
Poate ca vreua eu sa mearga prea repede lucrurile, si ma agit degeaba.
Respectul fata de tine ramane, dar vecinul meu a luat-o razna rau, facand o vendeta personala din orice poveste - adevarul supara pe om.... Sper ca nu sughite :))

Ma opresc, ca sunt un mare frustrat :)

PS - in ciuda oricaror idei, am centura puternic colorata si sprey paralizant :lol: :twisted: Nu glumesc cu centura :roll:

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 20 Aug 2008, 07:38

RIon scrie: Ma opresc, ca sunt un mare frustrat :)

PS - in ciuda oricaror idei, am centura puternic colorata si sprey paralizant :lol: :twisted: Nu glumesc cu centura :roll:
No, bine! Atunce merji la manastire, Ofeliule!

Scrie răspuns