POVESTI!
Da doamne sa nu am dreptate, timpul le va spala pe toate.
oficial ii multumesc lui MihaiV ca ma ia la misto pe alt forum, insa pe mine nu ma poate jigni decat un om care imi e superior. Sa stea el ca bradu' si sa se laude ca prinde multi lipani. Sa se laude ca e bun pescar, ca ultimele clasamente arata ce si cum. Eu macar nu figurez nicaieri, desi am cu ce ma lauda in ultima vreme, chiar daca nu ma flutur pe forumuri de pescari

Iar amicii carora le-a promis muste (citat de pe flytying primit de mine pe email de la un binevoitor)... mai bine asa, tot ce mi-a legat mie s-a desfacut... poate am avut doar ghinion... noroc cu Zsolt, cu RedKid si Shoco, GeorgeM nu neaparat in ordine, dar legatori de exceptie. Sa nu uit mustele legate de Luci, inca foarte bune, in top, si neaparat maestrul Puppu!
In ziua in care am fost pe apa, erau si alti pescari... unul membru in asociatie, si el era dezamagit, si nu prinsese nimic...si are si cabana acolo, asa ca, eu il cred pe acel om, nu pe unii care scriu ca Sadoveanu despre bucati de 32!
Luci, chitanta nu am primit, poti verifica. informatiile le-am verificat, inclusiv la Romsilva, am si eu sursele mele la nivel mai inalt decat crede oricine, insa nu ma laud

Tu spui de 1.5 milioane euro, dar nimeni nu stie de aci bani, nici chiar Romsilva?
Nu am insinuat, nu am acuzat, doar am relatat. Ce crezi ca am de castigat din toata afacerea asta? In mod normal, pe fir jurnalistic, daca vrei, in urma unui articol nu se dau justificari ci se iau masuri. inca mai e timp.
Poate ca vreua eu sa mearga prea repede lucrurile, si ma agit degeaba.
Respectul fata de tine ramane, dar vecinul meu a luat-o razna rau, facand o vendeta personala din orice poveste - adevarul supara pe om.... Sper ca nu sughite

)
Ma opresc, ca sunt un mare frustrat
PS - in ciuda oricaror idei, am centura puternic colorata si sprey paralizant

Nu glumesc cu centura