caut muste pt. clean

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Apr 2008, 13:30

inseamna ca ale mele-s mai bune :)

mult mai departe decat tine nu arunc nici eu, maxim 10-15m in plus daca esti chiar varza ceea ce chiar nu cred.

deci ia-ti barca daca sunt departe. sau da si tu la spin sau buldo, n-ai fi primul care se apuca si nu-i prieste cu lassoul.

sau, de ce nu, incearca un stationar. numa' la cobra si boiles sa n-ajungi ca de acolo nu mai e cale de intors.

:lol:

PS_tavi a zis ca ii place asa de tare cartea ca nu mai vrea sa ti-o dea si tie.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Apr 2008, 14:02

eugen scrie:...si nici nu cred ca aveti cleni de 4k pana nu scoateti poze. :D
Inseamna ca trebuie sa ma apuc mai serios de pescuit, sa-ti arat si tie si lui leba :P
Peste 3 saptamani e numai bine... poate se mai si incalzeste nitel

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Apr 2008, 15:12

chiar praf nu-s, cu barca nu e voie si cleni de 4k (sau in suma de 4k :twisted: ) nu poate prinde oricine la umede de la pubis. :)
pai da, mi-a dat numa jumate sa ma tina agatat, a soptit ceva cu urmasi si concedii. :roll:
Paul, mie mi-ai aratat, ajunge, tot nu ti-ai montat frane pe disc? :) of,of...esti agatat for good, precum stiuca pe tube-fly. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Apr 2008, 18:18

crisp scrie:
MihaiV scrie:... si la 2 kile! :lol:
la 2 prinde doar sanya :lol: , daca vrei iti trimit foto si te las pe tine sa apreciezi greutatea.

gandacii cei mai eficienti au fost pe carlige de 10 corp din remige de paun si "carapace" din spuma neagra, fara picioare sau alte accesorii.
Cu ce sa imi trimiti poze? Cu aia de kil? Nu-i nevoie, pe bune ca te cred. Eu ziceam serios de aia de 2 kile. Tot cu poze! Da' vorba lui Luci, n-are rost sa ne-o masuram. Ideea e ca poti prinde orice dimensiune de clean la musca, singura conditie fiind sa existe acea dimensiune in apa. Clenii mari mananca si ei, nu stau sa tina post!

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Mai 2008, 19:39

:D :roll: :oops: Stimabile geolike de unde esti ca sa te indrum la vreun magazin din orasul tau sau incearca la stiucasibiu@yahoo.com .si te pot ajuta cu informatia unde gasesti muste de clean si buldo pentru clean ok
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Mai 2008, 19:43

Fario daca vrei SCOROBETE artificial si nu numai incearca la stiucasibiu@yahoo.com ,este posibil sa te poata ajuta ca sa prinzi si tu peste ok .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Mai 2008, 19:49

Eugen draga tare as vrea sa vad si eu cleni aceea de peste 5 kg .Pot sa afirm ca pescuiesc de peste 40 de ani dar clean mai mare de 800 de gr nu am luat Pe MUSCA dar pe BULDO (nu din plastic)ci din pluta cu triling in coada pestii au depasit si 2,3 kg as laso mai moale cu cleni ca sting si eu felinarul ok Cu respectsenior Victor.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Mai 2008, 09:36

senior victor,

sunt intr-o faza in care refuz sa mai scriu pe forum. o sa fac o exceptie din respect pt varsta dumitale.

clenii ceia de 5 kile se pare ca totusi exista, colegul sanya sustine ca a avut placerea unor driluri cu asa ceva.

prin urmare, ati inteles gresit. eu unul nu am prins cleni mai mari de 2kg. mai mari la musca am prins doar pesti din alte specii.

cat despre felinar, clar trebuie sa lasati flacara mai mica. daca nu ati fost in stare sa prindeti la musca pesti peste 800g in anii pe care i-ati trait, apai cu tot respectul nu prea sunteti in situatia de a vinde castraveti pe aici.

din ce-mi amintesc acum 20 de ani din aia la 800g prindeam cu mana. doi in apa si unul cu sacul pe mal, nu trebuia mers mult pana se umplea sacul.

nu e zi de pescuit sa nu regret ca nu am stiut ca exista pescuitul la musca cu ani in urma cand aveam ape curate cu mult peste si putini pescari.

acestea fiind zise, numai bine va urez.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Mai 2008, 11:53

eugen scrie:
sunt intr-o faza in care refuz sa mai scriu pe forum.
Da nu te abtii sa nu citesti , psihopat ce esti :lol:

Don Victor , am avut ocazia sa vad clean de 2 kile la uscata , luat de unu care avea vreo 3 partide la activ , si multi peste kil , din barca sub maluri , acum 15 ani , intr-un lac care tinea si ceva pastrav pe vremea aia . Stiu ca nick-u meu nu inspira credibilitate , dar asta-i cruntu adevar .
Daca nu ai reusit decit o piesa de 800 gr. in atitea ani , poate ar fi timpu sa schimbi balta sau riu unde pescuiesti , pe bune , dealtfel simpla perspectiva de a pescui atitea ani pentru ca cel mai mare clean sa aiba 800 gr. cred ca descurajeaza pe multi sa treaca pe snur :lol: :lol:

Fir Intins!!!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 21 Mai 2008, 21:42

aoleo cum cresc pestii de aicia :shock: :lol:

eu nu am zis ca au avut 5 kile , am zis ca doar au avut peste 60 cm .... cine stie poate avea si 6 -7 sau 8-10 kile :P

problema e ca trebuie crescut la un astfel de peste .... dar am legat soricei, streamere de toate feluri si daca odata se termina prohibitia o dau de gura clenilor cu batu' de #8 :twisted:

Scrie răspuns