Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu pot.miky scrie:poti sa imi spui alte calitati ale dopului (in afara de faptul ca nu se sparge), cu care poate sa ia fatza buldoului de plastic ? zici ca ai folosit , testat si concluzionat ca este NET superior bulei de plastic... prin ce ?
Metoda cu buldo cu doua-trei muste sau cat naiba mai zice legea e la fel de sportiva ca si snurul cu trei muste. Poate e usor discutabila ancora aia din coada dar cred ca intram in discutii de dragul discutiei.mai discutam (sau ar trebui, cel putin) aici de metoda buldo in sine, pe care cei care o practica vor sa o sustina ca "sportiva"... idee la care precum constati manifest multa intelegere...
ma Tavi,... io ti-as da dreptate, in fond se pescuieste cu momeli artificiale, da' numa daca-mi spui: daca nu discutam de dragul discutiei pe topicul asta de "polemici infinite", atunci de ce discutam ?Tavi scrie: Metoda cu buldo cu doua-trei muste sau cat naiba mai zice legea e la fel de sportiva ca si snurul cu trei muste. Poate e usor discutabila ancora aia din coada dar cred ca intram in discutii de dragul discutiei...
M-ai citit !!! sunt in deruta !:twisted:Tavi scrie:Vad ca esti in faza in care nici macar nu stii cu ce buldo tre sa dai.
Tavi scrie:Eu pot.![]()