Bistrita Aurie

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Bistrita Aurie

Mesaj de Luci » 31 Iul 2005, 08:20

Ajung pe la Iasi inceputul asta de saptamana iar cand ma intorc as vrea sa pescuiesc pe Bistrita. As vrea sa stiu care e zona mai putin braconata si unde as putea sa pescuiesc la MA mai bine. Prefer zona intre varsarea in lac si Vatra Dornei ( zona superioara-Carlibaba- o cunosc deja si nu e in drumul meu )
merci

narcisb
utilizator nou
utilizator nou

Re: Bistrita Aurie

Mesaj de narcisb » 05 Aug 2005, 15:58

Luci scrie:Ajung pe la Iasi inceputul asta de saptamana iar cand ma intorc as vrea sa pescuiesc pe Bistrita. As vrea sa stiu care e zona mai putin braconata si unde as putea sa pescuiesc la MA mai bine. Prefer zona intre varsarea in lac si Vatra Dornei ( zona superioara-Carlibaba- o cunosc deja si nu e in drumul meu )
merci
Salve Luci,

Pe "vazute & incercate" iti propun sa accesezi :
www.filhute.go.ro.
are si harta ca sa-ti poti planifia traseul. Pentru contactarea proprietarului
mai bine sa-i trimiti un SMS.
Eu am fost acolo de 2 ori anul trecut si am avut partide faine de fiecare data. Chiar daca ploua s-ar putea ca unii afluenti (mai mici) sa fie limpezi. :wink:
Chus,
Narcis.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Aug 2005, 18:50

merci mult de sfaturi si informatiile oferite. Voi merge la pescuit in ultima saptamana din august, atunci mai am concediu si vreau sa profit de el.

site-ul trimis de tine ( nu ala pe mesajul privat), asta de pe topic nu merge - poate e devina calcul meu.
merci:)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Aug 2005, 11:42

La mine merge.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Aug 2005, 21:45

daca dai direct click pe link de aici nu merge caci are un punct in plus
sterge-l si merge :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

narcisb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de narcisb » 08 Aug 2005, 08:41

ovidiu14 scrie:daca dai direct click pe link de aici nu merge caci are un punct in plus
sterge-l si merge :)
Multumesc Ovidiu,

Folositi pe cat posibil muste fara spin si daca se poate sa verificati condiiile
in care se poate pescui (ce zona este autorizata, etc) pentru a nu
avea surpize neplacute cu padurarii.
N.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Mar 2006, 15:29

Fratilor,
eu va inteleg ca abia asteptati sa inceapa sezonul la pastrav pe 1 mai. Dar din pacate ptr voi mustele nu s de mare folos acum, ptr ca e apoa rece si noroioasa, asa ca cea mai buna musca e musca de pamant cunoscuta si sub numele de RAMA. V-o recomand cu caldura, merge si pe Bistrita Aurie si pe Dorna si le Moldovitza langa Campulung. Vara vti putea folosi lacuste verzi, sunt fantastice!
Fir intins!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Mar 2006, 18:01

serbanel,
aici este forumul de flyfishing, deci se discuta doar despre flyfishing

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 21 Mar 2006, 19:04

Da' ce Dane, lacustele alea verzi nu-s tot insecte? Daca vrem neaparat, tinand cont ca rama seamnana cu o omida fara peri, o putem considera si p-aia o larva de insecta ... Asa ca, lasa omu' sa bage!
Zi-le domnu' Serbanel ca ti-am pus o pila la admin! :twisted: :twisted:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 22 Mar 2006, 08:33

Am taiat coada unui twister alb de 3 cm si a rezultat un mic corobetz din cauciuc moale. Ma gandeam sa incerc prin iunie pe Bistrtita Aurie sau pe Carlibaba, probabil ca tre sa intep f iute pana cand pastravul nu-si da seama de inselatorie. Poate folosesc un echipament de musca dar ma intreb cat de lung sa fie forfacul. O fi bun unul de 1.5 m? Varga va fi de max 2.5m. Problema e ca viermele se va scufunda destul de repede si va deriva la 1 palma de fundul apei, deci ca sa pot sesiza muscatura e nevoie sa pun un mic indicator rosu pe fir (polistiren).
Voi stiti cumva ce regim de pescuit mai e prin zona Bistritei Aurii? Nu de alta dar ar fi culmea sa dau cu artificiale si sa ma ascund de paznici cu tot harnasamentul ala...

Scrie răspuns