Barzauta

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 21 Apr 2006, 09:47

Mai Serbanel, vremea haiduciei a apus de mult (pe ultimii i-au sters de pe fata pamantului comunistii). Stiu ca sunt prea pesimist, dar nu prea se poate face nimic in aceasta tara. Aici domnesc, grupurile de interese, mafia tiganeasca si alte gasti iar daca ai outze si te pui de-a curmezisul in cel mai bun caz esti Don Quihote. Eu sunt satul si desi iubesc Romania imi dau seama ca cel mai bine emigrezi si te intorci peste cel putin 10 ani.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 10:00

Adica sa ii las pe astia de la Romsilva sa isi faca mendrele...sa stiu de bine ca mor cu ei de gat. declansez un razboi de guerilla ca in Irak si sa vad eu pe unde o sa scoata ei camasa aia a lor verde si trsnspirata.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 21 Apr 2006, 10:24

Mie imi este lehamite, legea este unilaterala, depinde pe ce mal te afli. Ceea ce vedem si patim noi pescarii (chiar cei cu naturale la pastrav :lol: ) daca extrapolezi se intampla in toate domeniile. Tu lupta-te in continuare cu ei, iti urez succes, eu am obosit deja de ceea ce vad in jurul meu. Forma mea de protest sunt cele doua trei partide de pescuit din timpul prohibitiei, dar cum eu practic 99% C&R nu afectez viitorul pescuitului in Romania.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 22 Apr 2006, 10:08

misto discutia. Serbanel iti trimit niste retete de bombe:))?

Dar pana la urma nu Romsilva e marea problema, ci coloratii ceia. La cei de la silvic ii doare cu 11m in fata de ce se intampla cu apele, atata vreme cat mai este padure de taiat...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 08:13

Luci, mersi ptr retetele de 'bombe' dar prefer sa raman la ramele si corobetii mei...Ai dreptate ca rare sunt apele de munte unde padurarii sa se straduie sa pazeasca si sa repopuleze. Ei se preocupa sa scoata ciubucuri din taierea copacilor si din vanat iar daca patruleaza si pe parau, ca un facut niciodata nu au la ei chitantierul ptr ziua de pescuit, ca sa pot plati la fata locului, dar il au pe cel de amenzi...asa ca sa nu te miri daca sfarsesc prin a fi aruncati in apa, de la inaltimea cascadelor de catre pescarii indignati.

skycleaner
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de skycleaner » 25 Apr 2006, 12:47

Eu nu am popularizat nimic. Doar v-am povestit despre locul in care imi place sa ma refugiez. Nu indemn pe nimeni sa mearga sa puna pripoane sa sa dea cu rama ci doar sa incerce musca pe valuri. Oricum nu este nici o sansa sa te ascunzi ca sunt maluri la vedere si cum am spus trec si la deal si la vale de numa'. Am gustat pe propria-mi piele saptamana trecuta cand am facut cale intoarsa pentru ca m-am intalnit cu patrula. Si doar nu facema altceva decat ma plimbam. Din cauza asta m-am enervat teribil si m-am jurat ca o sa pun pripoane cu rame peste tot ca sa-i satur. Eu stiu bine ca au oamenii lor care le prind peste insa ar trebui sa mai lase si un amarastean de asta ca mine sa incerce apa. Zic ca atunci cand se iau de om, sa il mai si cantareasca din priviri sa vada daca e braconier sau altceva. Chiar aveam de gand sa cumpar niste puiet sa dau pe parau, dar acu' m-am razgandit. @Serbanel nici cum gandesti tu nu e bine. Esti totusi prea agresiv, dar daca mai procedeaza asa cu mine ii fuck pe toti si ma apuc de prostii. Am inteles ca mi-au luat numarul de masina si vor sa-mi faca proces insa daca nu mi-au dat nimic atunci la mana mi-o freaca la rece. Asa isi mai fac ceva dusmani.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 13:21

Asa e, Skycleaner, eu sunt cam agresiv, ca si tine nu suport sa mi se interzica ceva pe fatza si sa fiu amenintat, gonit. Sunt atat de impulsiv de felul meu (recunosc ca uneori ma comport stupid) incat daca m-ar bate un padurar sau m-ar ameninta as fi in stare sa toc frunza de brusture si sa o arunc in paraul ala ca sa vina la vale toti pastravii ametit, chit ca dupa 1 saptamana mi-ar parea rau. Mai bine sa nu fim agresivi cu pestii ca nu-s vinovati ei ci oamenii. Eu ma gandesc sa le facem ceva neplacut mangraonilor de la romsilva sa nu ne uite in veci. De genul, subrezim malul pe unde trece masina lor si se surpa cu ei cu tot cand trec pe acolo. Sau pravalim peste ei bolovani si trunchiuri....desi eu as fi mai razbunat daca i-as putea insela cu nevestele lor atunci cand fraierii aia patruleaza pe Barzauta...Ia gandeste-te, ei patruleaza si cand colo tu ii suni pe mobil si le spui ca esti in patul lor conjugal. Sau ca le-ai lasat fiica bortoasa. Sa crape de inima rea, toti eunucii aia in verde.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 25 Apr 2006, 20:01

skycleaner scrie: Am gustat pe propria-mi piele saptamana trecuta cand am facut cale intoarsa pentru ca m-am intalnit cu patrula. Si doar nu facema altceva decat ma plimbam. Din cauza asta m-am enervat teribil si m-am jurat ca o sa pun pripoane cu rame peste tot ca sa-i satur. .
Auzi, am o intrebare, ce vina au pestii aia? SIncer, ca ai dat peste niste boi tu acu te razbuni pe pesti punand pripoane?
E absolut stupida atitudinea asta.
Sparge-le rotile, zgarie-le masinile, fa ceva direct la adresa lor, dar nu te lua de nenorocitii aia de pesti care incearca sa isi duca si ei viata asa cum pot, cu chiu cu vai...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 26 Apr 2006, 08:02

Da, are dreptate Luci, nu e cazul sa fim agresivi fata de pesti ca saracii nu au pic de vina. Deci sa ne concentram pe Romsilva....si pe AJVPS-uri, iar pripoane sa punem dar cat mai rar, doar atunci cand sa zicem avem oaspeti la masa, nu avem timp sa pescuim si mai trec si patrule pe mal. Acum suna mai rezonabil ce zic eu?

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 26 Apr 2006, 08:28

SKYCLEANER o sa-ti schimbi numele in WATERCLEANER (de pesti)?????

Scrie răspuns