Arges aval de Mihailesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Arges aval de Mihailesti
Merge cineva in weekend? Eugen? Sabin? Sau pe lac sus? Hai ca a dat caldura.
Re: Arges aval de Mihailesti
Salut,Codrut scrie:Merge cineva in weekend? Eugen? Sabin? Sau pe lac sus? Hai ca a dat caldura.
ati ajuns sa udati firele de musca in weekend? Ati observat ceva activitate la suprafata?
Eu am fost duminica la Mariuta pe lac (la rapitor) si am observat dupa amiaza, spre asfintit, cum au inceput rosioarele& obletii sa sara dupa
midge-uri/tantari. Chiar sareau din apa cu totul (desi mie apa mi s- aparut rece rece!)
Arges aval de Mihailesti. Pe rauri?
Poate ne spune cineva care a fost si la un rau daca a inceput sa sara?
In zona de ses & colinara....ca la munte abia au inceput sa se topeasca zapezile
!
In zona de ses & colinara....ca la munte abia au inceput sa se topeasca zapezile

- redkid
- utilizator constant
Eu am luat acum vreo 2 saptamani ceva rosioara pe un lac.Am fost pe Sebes si pe Secas... sebesul era dat drumul la baraj si era imposibil de pescuit... iar pe Secas(un parau) desi era destul de mare si tulbure a inceput cleanul... (acum o saptamana ca acum nu ma mai duc
) muscareau dar foarte putin,desi am vazut si ceva sarituri frumoase.In rest obletii stateau ca vara la unbra sub niste craci aplecate pe apa.. pacat ca s-a inchis sezonul 

Am fost duminica pe Sabar, nu am avut f mult timp la dispozitie din pacate. Am pescuit intre 17:30 si 19:00, am prins 4 clenisori de 15 cm si doi care se apropiau de limita legalitatii. A fost placut mai ales ca vremea a fost perfecta.
Am lansat oblic in aval spre malul opus (batea un pic vantul si nu prea am reusit sa arunc in amonte) si apoi dupa intindere recuperam sacadat cate 6-7cm cu pauze de 2-3 sec de-a lungul malului.
Musca, carlig mustad 12, pt nimfa, hackle roscat, torace paun apoi "fundul" (2 mm) din ata rosie de cusut cu o spira din ata neagra.
Am lansat oblic in aval spre malul opus (batea un pic vantul si nu prea am reusit sa arunc in amonte) si apoi dupa intindere recuperam sacadat cate 6-7cm cu pauze de 2-3 sec de-a lungul malului.
Musca, carlig mustad 12, pt nimfa, hackle roscat, torace paun apoi "fundul" (2 mm) din ata rosie de cusut cu o spira din ata neagra.
Pescuiesc de placere, mi-e prea lene sa plimb pesti morti.