Nu ma prea pricep e la fizica, dar teoretic, cu cat conicitatea e mai progresiva, cu atat forfacul lucreaza mai bine. Eu am o formula dupa care calculez conicitatea unui forfac furled, si de aceea, oricare ar fi lungimea, pot sa ii dau acceasi conicitate, si deci sa fie deosebit de fin in prezentare. Bine-nteles, exista si la cele clasice formule peste formule, dar daca iei in considerare si usurinta cu care se face un forfac furled si, totodata, faptul ca nu are memorie si actioneaza c un resort - protejand tippeturile fine - si mai alef faptul ca e f f f durabil in timp, mi se pare net superior. Ok, hai sa zic "cel putin la fel de bun"
Luci, ai incercat forfacuri furled facute di ata de montaj pana acum? Daca nu, cu proxima ocazie (ca de mult tot planuiesc sa vin miercurea la intalnire, da tot timpul ma aflu prins in altceva) o sa te cadorisesc cu unul, sa imi spui parerea ta.
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.