Achizitionare scule muscarit

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Mar 2009, 14:19

10x again. :)

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 13 Mar 2009, 15:14

Oameni buni ,nu mai trageti concluzii aiurea, pentru ca nimeni nu a spus ca mulineta a costat 100 de euro !!!!
Cum isi deschide cate un "priceput" gura, automat inghit toti.

Mulineta costa 223 RON + TVA,adica nici $80 dapoi 100 de euro.

Sa ne gandim totusi inainte sa tragem concluzii.

Cine crede cu adevarat ca exista vre-un termen de comparatie cu exceptia pretului intre cea de 30 de RON si Shimano-ul, ma angajez sa o donez daca ii face un full review comparativ sub forma de articol.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Mar 2009, 15:24

Shoco, vezi ca ai mail. :).

Nu cred ca zicea nimeni ca exista vre-un termen de comparatie, e pur si simplu vorba de faptul ca unii (eu de exemplu :) ) se simt comfortabil si cu mulinete de 30 de ron, super constienti ca n-au frana, sau ca poate sare si ultimu ac din ea la un dril cu un pastrav de un kil jumate (doamne da) si altii se simt confortabil cu unele mai scumpe, sa fie siguri ca au maxim de comfort si siguranta si ca totul merge ca uns la ele.

mihai si pu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihai si pu » 13 Mar 2009, 16:08

Prieteni, cred ca ne agitam aiurea, desi "discutiile in contradictoriu sunt apanajul oamenilor inteligenti". Cat da fiecare pe echipament, este treaba lui. Unii prefera auto Mercedes iar altii Renault, desi ambele fac acelasi lucru. Spre exemplu, tatal meu care este un om bun si are bani suficienti sa-si cumpere un Mecedes, prefera Dacia, cica "tot patru roti are" iar in ceea ce priveste siguranta spune "ca spera sa nu i se intample lui". Treaba tine de optiunea fiecaruia. Eu zic ca am deschis acest topic pentru a obtine un ajutor, pe care dupa parerea mea l-am primit. Deci rog moderatorii sa declare inchis topicul. Va multumesc tuturor, pentru ajutorul si opiniile primite.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Mar 2009, 16:27

Mihai, apele au fost chiar linistite spre deosebire de alte topicuri. scuze daca ti-am deraiat topicul, dar am obtinut si eu niste informatii strans legate de ce urmareai si tu. :).

Închis