shoco scrie: Cunosc un singur caz in care un 3Zone s-a rup si asta a fost din vina lui Genu care a cazut pe ea.
Achizitionare scule muscarit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Lanseta era in tubul ei de protectie? Sa stiu daca am vreo sansa ori le rupe si-n tub.shoco scrie: Cunosc un singur caz in care un 3Zone s-a rup si asta a fost din vina lui Genu care a cazut pe ea.
CRE Bacau - http://cre.naturabacau.ro
mai mai genule nu ti-am zis ca la copca nu se da cu musca ?
mihai : macar ai primit vreo 2 tamburi de rezerva la mulineta ? ca aia chiar a fost scumput, la juma de pret geseai mulineta buna , eh asta e ...
dar daca ai luat fir WF numai bine !
eu asa zic ... daca ai ocazie la pescuit pe rauri sau canale va fi foarte ok, dar nici pe parauri nu ai probleme cu ea ca cat folosesti din ea e identic cu un DT
, numai tre sa inveti sa lansezi de acum incolo 
mihai : macar ai primit vreo 2 tamburi de rezerva la mulineta ? ca aia chiar a fost scumput, la juma de pret geseai mulineta buna , eh asta e ...
dar daca ai luat fir WF numai bine !
nu e greu.... eu folosesc un 5/6 pe bat de #4, dar am folosit mult timp si pe #4/5 si cu #5 ... am pus backing cred ca de 20lbs o rola si cu fir WF4 nu e mai incarcat cat trebuie ... nu e mai greu ca altii ... e o mulineta din aluminiu cu tambur aluminiu , toate is la fel de grele , dar ai si nevoie la greutatea lui ca sa echilibrezi batu (de regula betele pana 120 euro nu sunt superusoare ca sa trebuiasca mulineta superosoara si merg bine cu mulinete asa sub 50 euro metal) eh in categoria asta un SLV 5/6 merge bine cu bete 8,6'-9' ... mmm bine asa in general ...
ce tre sa stii ca e o mulineta cu role pe ac (parca asa se zice) si nu'i place sa intra apa ... daca bagi multa vazelina in tambur si pe ax n-o sa ai problema cu ea ...
un lucru e sigur, ca la 120 ron mulineta LA (de fapt SLV-ul e MA) mai buna nu gasesti la noi ...
ce tre sa stii ca e o mulineta cu role pe ac (parca asa se zice) si nu'i place sa intra apa ... daca bagi multa vazelina in tambur si pe ax n-o sa ai problema cu ea ...
un lucru e sigur, ca la 120 ron mulineta LA (de fapt SLV-ul e MA) mai buna nu gasesti la noi ...