2 Streamere făcute din "ce-am găsit prin casă"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: 2 Streamere făcute din "ce-am găsit prin casă"
acum vad, sunt legate pe carlige normale?
- andreifishing
- utilizator constant
Da, sunt. Nu am găsit prin zonă ceea ce vroiam eu,și astea erau singurele cu tijă lungă disponibile. Hațegul nu prea este dotat pentru Fly FishingYoNutzu scrie:acum vad, sunt legate pe carlige normale?

Acum am venit de la pescuit. Foarte slab, atât la streamerele astea cât și la muscă/nimfă. Va fi din ce în ce mai slab pe an ce trece și motivul este destul de clar. Nu am reușit să ajung pe Sibișel, așa cum mi-am propus dar am încercat un alt râu, puțin mai mic. Un râu măcinat efectiv de oameni. Când spun asta mă refer la: braconieri ce deviază apa ca să sece porțiuni, nu s-a populat niciodată dar ai nevoie de permis că de nu ai amendă garantat, se trag lemne cu taful la pădure și când se întâmplă asta apa devine efectiv neagră, moartă.
Nu există niciun interes pentru o administrarea apelor, populare ș.a.m.d ,dar măcar banii de pe permise, ăia unde dracu' se duc!?
incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
ca si carlige poti folosii si din cele cu ochet de crap
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
Sa nu zici ca pe Ialomita !!!YoNutzu scrie:incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective