2 Streamere f?cute din "ce-am g?sit prin cas?"
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: 2 Streamere f?cute din "ce-am g?sit prin cas?"
acum vad, sunt legate pe carlige normale?
- andreifishing
- utilizator constant

Da, sunt. Nu am g?sit prin zon? ceea ce vroiam eu,?i astea erau singurele cu tij? lung? disponibile. Ha?egul nu prea este dotat pentru Fly FishingYoNutzu scrie:acum vad, sunt legate pe carlige normale?
Acum am venit de la pescuit. Foarte slab, atât la streamerele astea cât ?i la musc?/nimf?. Va fi din ce în ce mai slab pe an ce trece ?i motivul este destul de clar. Nu am reu?it s? ajung pe Sibi?el, a?a cum mi-am propus dar am încercat un alt râu, pu?in mai mic. Un râu m?cinat efectiv de oameni. Când spun asta m? refer la: braconieri ce deviaz? apa ca s? sece por?iuni, nu s-a populat niciodat? dar ai nevoie de permis c? de nu ai amend? garantat, se trag lemne cu taful la p?dure ?i când se întâmpl? asta apa devine efectiv neagr?, moart?.
Nu exist? niciun interes pentru o administrarea apelor, populare ?.a.m.d ,dar m?car banii de pe permise, ?ia unde dracu' se duc!?
incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
ca si carlige poti folosii si din cele cu ochet de crap
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
Sa nu zici ca pe Ialomita !!!YoNutzu scrie:incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective