2 Streamere f?cute din "ce-am g?sit prin cas?"

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

YoNutzu
senior
senior

Re: 2 Streamere f?cute din "ce-am g?sit prin cas?"

Mesaj de YoNutzu » 05 Iun 2015, 20:25

acum vad, sunt legate pe carlige normale?

andreifishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreifishing » 05 Iun 2015, 21:52

YoNutzu scrie:acum vad, sunt legate pe carlige normale?
Da, sunt. Nu am g?sit prin zon? ceea ce vroiam eu,?i astea erau singurele cu tij? lung? disponibile. Ha?egul nu prea este dotat pentru Fly Fishing :))
Acum am venit de la pescuit. Foarte slab, atât la streamerele astea cât ?i la musc?/nimf?. Va fi din ce în ce mai slab pe an ce trece ?i motivul este destul de clar. Nu am reu?it s? ajung pe Sibi?el, a?a cum mi-am propus dar am încercat un alt râu, pu?in mai mic. Un râu m?cinat efectiv de oameni. Când spun asta m? refer la: braconieri ce deviaz? apa ca s? sece por?iuni, nu s-a populat niciodat? dar ai nevoie de permis c? de nu ai amend? garantat, se trag lemne cu taful la p?dure ?i când se întâmpl? asta apa devine efectiv neagr?, moart?.
Nu exist? niciun interes pentru o administrarea apelor, populare ?.a.m.d ,dar m?car banii de pe permise, ?ia unde dracu' se duc!?

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 06 Iun 2015, 10:28

incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
ca si carlige poti folosii si din cele cu ochet de crap

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 10 Iul 2015, 10:50

YoNutzu scrie:incearca sa nu mai dai nume de ape, locuri, etc., pe forum-uri .... e mai bine asa pentru zonele respective
spre uimirea mea ieri am vazut primul control pe un rau ... sincer m-am bucurat ...
ca si carlige poti folosii si din cele cu ochet de crap
Sa nu zici ca pe Ialomita !!! :D :D :D

Scrie răspuns