totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de sosoktm » 03 Oct 2014, 16:28

eu m-am speriat/oripilat/scarbit cata lume era la "marina" murighiol la ultimele 2 delte (in septembrie).

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 03 Oct 2014, 16:39

sosoktm scrie:eu m-am speriat/oripilat/scarbit cata lume era la "marina" murighiol la ultimele 2 delte (in septembrie).
Iti dau perfecta dreptate. Si in parcarea din Tulcea, de la Sindicate, amicii nostri au spus ca incepuse balamucul. Cat priveste debarcaderul de la Murighiol... parca navalise hoarda de fripturisti cu cratiti, oale si pocale... Ma uitam si nu imi venea a crede ochilor cat de aglomerate erau parcarile, de la Tamarin si pana la vechea cherhana.

Awesome (Dani)
junior
junior

Mesaj de Awesome (Dani) » 04 Oct 2014, 13:18

Salutari tuturor.Are cineva informatii proaspete din Sulina? Pe saptamana viitoare vrem sa ne indreptam intr-acolo.Mulutumesc. :respekt:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 04 Oct 2014, 14:14

Awesome (Dani) scrie:Salutari tuturor.Are cineva informatii proaspete din Sulina? Pe saptamana viitoare vrem sa ne indreptam intr-acolo.Mulutumesc. :respekt:
Luni se intorce o echipa de 3 pescari din zona si vom afla amanunte. Cei in cauza au stat chiar in Sulina , sau te intereseaza generic situatia existenta de-a lungul bratului ?

Awesome (Dani)
junior
junior

Mesaj de Awesome (Dani) » 04 Oct 2014, 17:32

Multumesc pentru promptitudine.Sunt interesat in mod special despre Sulina pentru ca acolo o sa mergem.O zi buna.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 06 Oct 2014, 21:09

De la corespondentii din zona de conflict avem ceva relatari , usor sub asteptari.
Dunarea continua sa aiba cote mari , joi la ceatal Sf. Gh.=312+9 , ieri(duminica) tot acolo=313-2. In mare parte lacurile sunt limpezi sau usor “ciupite”, chiar si Lacul Dracului s-a limpezit ,dar degeaba. Curentii puternici de pe canale ingreuneaza serios pescuitul stationar. Pe Dunare continua sa treaca tot felul de resturi , este adevarat ca mai rar ,dar mai sunt. Spre inceputul intervalului mentionat , s-a prins binisor stiuca cam peste tot . In zona Milei 23 si spre lacurile din nord, a fost ok. Pe lacurile din sudul Gorgovei si Crisanului de asemenea. Echipa de pescari care au fost in Sulina , au pescuit pe lacurile apropiate(relativ)din sud si au avut ceva rezultate. Au avut o avarie la motor si partidele de pescuit au fost destul de sincopate. La pag.46 am scris cate ceva despre locatia asta , pentru cei mai putin informati . Problema este ca , spre sfarsitul intervalului , situatia s-a cam deteriorat. Putini au fost aceia care au mai pacalit cate ceva . De la o echipa de 2 crapari care au pescuit pe Sontea-Olguta , am aflat ca in 5 zile au avut o singura captura. Maine ,in zona Litcovului , pe lacuri , un bun amic si vechi pescar de stiuca , isi va incerca dibacia .
Cum bine se stie , rezultatele la pescuit sunt influentate de o gramada de factori care se pot schimba de la o zi la alta, sau chiar de la ora la ora. Un element esential il constituie inspiratia si priceperea pescarului care poate salva o partida ce parea , sub toate aspectele complet compromisa. Indiferent de situatie , plec miercuri.

Awesome (Dani)
junior
junior

Mesaj de Awesome (Dani) » 06 Oct 2014, 21:43

Multumesc pentru informatii.Deja planurile sunt facute nu mai putem da inapoi, Miercuri seara plecam spre Sulina.O seara buna tuturor.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 07 Oct 2014, 17:29

Multumim pentru excelenta relatare. Sper sa ne poti trimite relatari si din inima deltei. Iti doresc o partida plina de satisfactii.
Stau cu ochii pe topicul asta, ca pe butelie. Exact peste o saptamana ne imbarcam si noi din Tulcea. Destinatia? Vom vedea atunci, in functie de bursa zvonurilor. Acum ma gandesc la zona lacului Isac. Poate intr-o saptamana se mai retrag si limpezesc apele.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 07 Oct 2014, 19:40

Chiar acum am vorbit cu un bun prieten, campat in zona Crisan. A pescuit de duminica pe Dunarea veche cu rezultate slabe: cativa carasi si ciortani la kg., plus o gramada de rosioare si platici. Astazi se plangea de ploaie si de vant. Desi in scadere, apa pe Sulina era maro.

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 07 Oct 2014, 19:48

Adrian SB scrie:Multumim pentru excelenta relatare. Sper sa ne poti trimite relatari si din inima deltei. Iti doresc o partida plina de satisfactii.
Stau cu ochii pe topicul asta, ca pe butelie. Exact peste o saptamana ne imbarcam si noi din Tulcea. Destinatia? Vom vedea atunci, in functie de bursa zvonurilor. Acum ma gandesc la zona lacului Isac. Poate intr-o saptamana se mai retrag si limpezesc apele.
Adrian, prietenul meu mi-a confirmat ca Isacul ramasese destul de limpede, asa cum il lasasem si eu pe 2 octombrie. Noi am prins pixuri si marle pe Isac, iar cand am plecat erau trei barci spre Isacel. Uzlina era tulburica, iar canalul spre Uzlina plin si maro.

Scrie răspuns