totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Peavey, jobenu' jos! 

-
- veteran
Multunesc, baieti pt sfaturi.
sunt intru-torul de acord cu voi. am mai fost in Delta si stiu ca sentimentul pe care il ai cand pescuiesti
acolo nu se compara cu nimic altceva. am facut referire strict la prins peste: locuri cunoscute pe olt si locuri necunoscute inDelta
Ca si iesire ca si senzatie totul este diferit de la apa la apa si cu atat mai mult in delta. sa fi in mijlocul naturii si sa pescuiesti in necunoscut iti confera un sentiment de nedescris.
Sa uit de mine si sa ma relaxez total pescuind: asta inseamna delta pt mine.
si mie imi pare rau ca nu pot ajunge mai des.
sunt intru-torul de acord cu voi. am mai fost in Delta si stiu ca sentimentul pe care il ai cand pescuiesti
acolo nu se compara cu nimic altceva. am facut referire strict la prins peste: locuri cunoscute pe olt si locuri necunoscute inDelta
Ca si iesire ca si senzatie totul este diferit de la apa la apa si cu atat mai mult in delta. sa fi in mijlocul naturii si sa pescuiesti in necunoscut iti confera un sentiment de nedescris.
Sa uit de mine si sa ma relaxez total pescuind: asta inseamna delta pt mine.
si mie imi pare rau ca nu pot ajunge mai des.
Nihil Sine Deo
-
- veteran
peavey scrie:Dupa 12 ani de mers in Delta pot spune ca sunt extrem de putine lucruri de care poti fi sigur...Ce am invatat si constatat singur se poate enumera simplu si sumar: Delta(dau mare dreptate ante-postatorilor) nu suporta termen de comparartie cu nimic...ai sa vezi;peste este,de care vrei si cum vrei...numai ca NICIODATA nu va fi in acelas loc...sau altfel spus intotdeauna il vei gasi in alte parti...sau rareori vei prinde in acelasi loc ca anul trecut;nu cred sa imi amintesc ca vre-un an sa semene cu altul(din toate punctele de vedere-apa,vegetatie,localizare pesti,locuri campare)-pt mine unul asta este si farmecul ei...
Priveste iesirea in Delta ca pe o provocare,ca pe o expeditie in necunoscut...Ai sa vezi la fata locului cat mister ascunde,cum te umplii de tot ceea ce natura inseamna pt simturile noastre ancestrale anihilate acum de aceasta era a vitezei bezmetice in care ,din pacate, trebuie sa traim...Daca te vei lasa cuprins de acest sentiment ai sa incepi sa intelegi multe din tainele Deltei...Si nu sunt putine...Si un sfat prietenesc: plimba-te cu o barca cu vasle,de cate ori poti sau ai ocazia...Daca se poate uita de motor...Ai sa intelegi de ce...
O sa incerc pe cat posibila sa pun in oractica sfaturile pe care mi le-ai oferit .

Nihil Sine Deo
Blitzkrieg ! O zi si jumatate in delta,am fost mai mult sa probez o barca decat sa pescuiesc. Apa a scazut mult si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Am pescuit doar 6 ore(aprox.),a fost "masacru". Se prinde bine stiuca ,pe lacuri si canale si crap,pe canale. Zone haladuite:Lopatna, Babina,Lacul Dracului,Matita,Merhei, Dovnica,Bahrova .
- crapmaniacul
- veteran
Cum le zici matale taica parca ar fi strazile din Bucuresti de le nimeresti cu ochii inchisi tzac pac ... Eu cand sunt acolo vad doar stuf de jur imprejur si fara nici un punct de reper, toate canalele par la fel , perdea de stuf inalt de 2-3 m si atatdeltaic scrie:Blitzkrieg ! O zi si jumatate in delta,am fost mai mult sa probez o barca decat sa pescuiesc. Apa a scazut mult si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Am pescuit doar 6 ore(aprox.),a fost "masacru". Se prinde bine stiuca ,pe lacuri si canale si crap,pe canale. Zone haladuite:Lopatna, Babina,Lacul Dracului,Matita,Merhei, Dovnica,Bahrova .

liviu,se limpezise apa si pe bratele principale?
...vesti bune, anu' are!

Duminica plec la Mila 23.
Daca stie cineva vesti proaspete din zona apropiata Milei 23 as fi recunoscator.
Vreau sa pescuiesc numai la stiuca si la crap(stiu ca nu e forum de stationar,dar ca si informatie doar).
Daca stie cineva vesti proaspete din zona apropiata Milei 23 as fi recunoscator.
Vreau sa pescuiesc numai la stiuca si la crap(stiu ca nu e forum de stationar,dar ca si informatie doar).
Fir intins!
>Sami<zona descrisa nu este foarte departe de Mila 23.
>adrian99< cam tulburica Dunarea pe brate , vracii spun ca in curand se va limpezi intr-o oarecare masura.
>adrian99< cam tulburica Dunarea pe brate , vracii spun ca in curand se va limpezi intr-o oarecare masura.
Picaso, facem o delta dupa 15 ?