totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Ieri se blocase tot traficul pe brat. Cu intarziere dar totusi au venit 2 salupe de politie si una a capitaniei. Si eu sunt curios cum s-a rezolvat si daca s-a rezolvat ceva.Sun mai tarziu sa aflu noutati.
Sa traiesti Razvane! Stratul de apa pana la patura de bradis era de maxim50- 60 cm si a mers bine un slider F de 5 cm. Cu ceva mai greu agatai imediat firele de bradis mai ridicate.Cu naluci de suprafata avatii ratau fiecare atac. Hai in delta pe 18 iun.
Sa traiesti Razvane! Stratul de apa pana la patura de bradis era de maxim50- 60 cm si a mers bine un slider F de 5 cm. Cu ceva mai greu agatai imediat firele de bradis mai ridicate.Cu naluci de suprafata avatii ratau fiecare atac. Hai in delta pe 18 iun.
In 2 ore traficul pe Sulina a fost reluat. Vaporul manevrat de salupele politiei a fost adus paralel cu malul de vis-a vis de sat,acolo unde era prora infipta cand a esuat.
Victorie!deltaic scrie:In 2 ore traficul pe Sulina a fost reluat. Vaporul manevrat de salupele politiei a fost adus paralel cu malul de vis-a vis de sat,acolo unde era prora infipta cand a esuat.

D_ali ! lasa prostiile si pregateste-ti arsenalul ! Lovim cu toata forta?!
...am vrut sa zic prova dar...
...am vrut sa zic prova dar...
Lovim, lovim...pe 18 e bine.
...dar vorbim
...dar vorbim

multumesc de informatii 

Undeva prin septembrie daca mai faceti una, poate vin si eu sa trag cu ochiulD_ali scrie:Lovim, lovim...pe 18 e bine.
...dar vorbim

Daca ma primiti , of course

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
...cu ochiu' sau cu snuru'? 
oricand, cu placere!

oricand, cu placere!

>MuskMd< esti binevenit oricand! Saptamana viitoare merge in delta echipa "Galacticilor"(cred ca am exagerat...).Vor fi niste absente(motivate) marcante si sper ca la urmatoarea iesire sa fie echipa cat mai mare.Este incerta participarea lui "Homer"(singurul om care nu s-a putut loga la forum). Incercam sa facem o figura frumoasa(urasc cliseul asta) vom da ce e mai bun(si p'asta il detest)si sper sa ne intoarcem cu rezultate cat mai bune!?!?
- Ionut Petrea
- veteran
Pfff ca multa pofta mai faceti la unii
Ce-as mai trage si eu cu ochiul....

Ce-as mai trage si eu cu ochiul....

Intotdeauna C&R