discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

Iete-te la ei!

Rosu, ceva pe "canale"?

-
rosu r.
- veteran

Rine , inca mai stau pe net ca a fost tulbure si mare
D ali , pe canale nimik , ca nu a fost timp dar azi in jurul apusului fac o vizita la vapor in cautare de ceva avati sau mustati .
-
deltaic
- veteran

...si totusi in ciuda diverselor discutii si pareri,peste s-a prins in delta si chiar foarte bine. Este adevarat ca stiuca aproape nu si-a facut simtita prezenta decat sporadic si numai exemplare modeste. In schimb crapul a facut furori printre pescarii care s-au ambitionat sa-l caute. Exemplare frumoase, au ajuns din pacate,in juvelnicele celor priceputi. La intersectiile canalelor mai mari,salaii,nu uriasi dar la masura,s-au prins destul de bine. Bibanii ,adunati in carduri incomensurabile,s-au grupat in diferite zone iar cei care au reusit sa-i dibuiasca au avut parte de distractie maxima. Cum era si normal eu nu am putut merge in perioada deschiderii si nu am avut altceva de facut decat sa ascult povestile prietenilor care nu au ratat momentul si sa ma minunez la fotografii.
In schimb am fost la Periboina unde am avut parte de ceva distractie. Revin cu amanunte.
-
danstiucaru
- veteran

faina poveste de delta cand citesti iti vine sati faci bagajele si sa te muti acolo pana in toamna tarziu
-
deltaic
- veteran

Din pacate vestile proaspete nu mai sunt atat de inbucuratoare. Probabil reusesc sa plec maine si voi veni cu informatii "calde". Pe incintele din nord,treaba merge binisor. In zonele libere cam...saracie.
-
danstiucaru
- veteran

pai tot mai multi spun asta...ca pe zonele libere este dezastru eu am fost acuma 2 ani undeva unde am prins foarte bine,multe ,nu mari da multe,ceamai mare 3,2kg ,nu dau nume ca poate nui voie cu toate ca astfel de locuri ar trebui spuse ptr bucuria altora.poti retine maxim 2 stiuci si la alti am vazut in cele 2 zile cat am pescuit destule stiuci intre 4 si 7 kg.eu am fost invitat din partea unei firme acolo ,totul gratis ma costat doar deplasrea dar maine mas duce iara.si asta se petrecea si in luna septembrie cand multi spun ca nu merge stiuca.ei iote ca a mers
cu toate astea am auzit si de uni care nu au fost multumiti de locul respectiv cu toate ca au fost in octombrie sau noiembrie
eu sper sa ajung si anul acesta prin firma respectiva sami dreg strunele

daca intereseaza pot spune pe mp cu toate ca sunt convins ca multi nau nevoie de inform de astea ca le stiu deja
-
Flavius28
- utilizator nou

deltaic scrie:
In schimb am fost la Periboina unde am avut parte de ceva distractie. Revin cu amanunte.
cum a fost la periboina? vreau sa dau si eu o fuga weekendul viitor si ma intereseaza care mai e situatia pe acolo. Drumul cat de accesibil este ? Ultima data cand am fost digul de la padurice era rupt.
-
deltaic
- veteran

>Drumul pana la periboina practicabil. Chefali 0, am avut o barca pneumatica si m-am ascus pe o baltoaca ce avea intrare din canalul paralel cu drumul si am prins carasi mari. Imi pare rau ca am raspuns cu intarziere dar am avut multa treaba si am dat si o fuga in delta.
> Din nou in delta.Caldura mare.Apa are 26*C. Scade destul de rapid. Zonele de pescuit din zona Gorgova-Mila 23,ca in manualele de pescuit. Stiuca a fost activa vreo 2 zile pe Fortuna si apoi a reintrat in letargie. Lacul este plin de avati mari.Ciudat lucru.Am prins azi(in 2 ore) vreo 8 peste 2,5 kg si nenumarati mici. Bibanii sunt omniprezenti. Toate canalele si lacurile ofera conditii ideale de pescuit dar in afara de bibani si poate marlite restul pestilor cam dormiteaza(exceptie Fortuna). Marlitele(spre pix) sunt relativ usor de prins pe canale dar nu in asta consta arta pescuitului. Se prinde bine crap.Cand spun ca se prinde bine ma refer la cei cu adevarat priceputi. O curiozitate este multimea salaiasilor(la limita masurii)in lacul Trei Iezere.Nu se pot prinde la undita dar intra in vintire. Pe drumul de intoarcere spre Tulcea,azi,am asistat in direct la esuarea unei navei de transport produse petroliere in dreptul localitati Vulturul. Prima data am crezut ca se va repeta povestea cu Rostok-ul(parca asa se numea)care a blocat bratul Sulina. Bratul a ramas blocat si acum si cu greu am trecut pe langa pupa navei prin cei 5 metri ramasi pana-n dig.Sunt curios cum se va rezolva problema.
Peste aprox. 9 zile plec din nou.
-
rosu r.
- veteran

Sa nu imi spui k ai luat avatii la jucaria de la mine !!!

-
adrian99
- veteran

pana la urma se circula sau nu pe bratul Sulina?
ma refer la nava pasager.