totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
noi astia care nu mai ajungem curand,unde se prine acum?
din curiozitate intreb doar...am auzit o vorba ca ar urca catre mare....
din curiozitate intreb doar...am auzit o vorba ca ar urca catre mare....
Catre mare nu coboara? Intreb si eu 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
albert,in zona litorala era prin septembrie...
zamfi,cunosti vreun munte in Delta din care sa coboare spre zona litorala?
p.s.-daca vreti stiuca mergeti pe incinte.daca vreti sa retineti atunci umblati dupa ea prin toata delta...
zamfi,cunosti vreun munte in Delta din care sa coboare spre zona litorala?

p.s.-daca vreti stiuca mergeti pe incinte.daca vreti sa retineti atunci umblati dupa ea prin toata delta...
Adriane nu prea inteleg eu dar asta e...Eu stiu ca altitudinea la malul marii este catre zero.Nu prea are cum sa urce catre mare, stii cum zic?Dar nah , se mai intampla ce sa zic.Pe forumuri.
Urca/coboara parca nu conteaza,am zis asa deoarece pozitia mea geografica ma face sa gandesc asa 
Km fluvial al Dunarii este in scadere acolo catre mare,deci teoretic trebuia sa zic ca coboara.Bv Zamfi-nota 9-stai jos

Km fluvial al Dunarii este in scadere acolo catre mare,deci teoretic trebuia sa zic ca coboara.Bv Zamfi-nota 9-stai jos

Asa cum am zis...forumuri 

Nu prea se prinde nicaieri acum.
A fost un prieten zilele astea pe Lumina,Puiu,Puiulet si mi-a zis ca nu e mai nimic decat biban si rar cate o marlita.
Maxim 10 barci pe Lumnina.
Cam pe aici era pomu laudat de anul acesta dar nu mai e de actualitate

Pe 31 octombrie , cand am ajuns pe Puiulet , erau 26 de barci si ,cred ca , toata lumea avea cate ceva in juvelnic(din pacate C&R este doar o notiune uitata...) . Amicii care m-au sunat sa vin pe lac , pana la ora 11 , aveau 4 stiuci maricele si cativa bibani zdraveni . Eu am stat o ora si jumatate (nu agreez multimile)si am prins 2 stiuci si 1 biban.
Salut, Am fost 4 zile in Delta 31.10-4.11. O zi m-a plouat zdravan. Trei ore pe Lumina, 4 stiuculite , 1 biban si un atac mai puternic . In rest am pescuit la Crisan de pe mal,pe canale langa Dunarea Veche . Am prins in fiecare zi marlite, in ultima zi am reusit sa pacalesc una de 75 cm. Fir intins
>>> Delta , Sulina , 8 – 11 nov. Apa in scadere usoara , frig si vant moderat . Capturi la stiuca sporadice prin locurile pe unde am pescuit . Am auzit si de echipe ( de fapt una )care au avut oarece succes , pe lacurile despre care se tot vorbeste prin postari . Noi ,eu si un bun prieten cu care am fost , nu am avut asemenea bafta . Multa lume se plangea ca nu a vazut peste de nici un fel . Am pescuit pe Lumina , Tataru , Puiulet , can. Central , Dunarea Veche , Palade , Vatafu , Lungu , Macovei . In general am pacalit cate ceva la apa mai limpede .
>Mare atentie , cazurile de Covid sunt tot mai frecvente prin localitatile din delta . In Crisan cunosc eu 3 cazuri confirmate dintre care unul a decedat . Am vorbit cu un prieten din Mila 23 si am inteles ca s-au inmultit ingrijorator cazurile . Azi vine nu stiu ce comisie de evaluare in zona . Trebuia sa plec peste 4 zile ,dar aman- sau renunt la iesirile ramase pe 2020 . Nici Sulina nu cred ca este prea departe de inmultirea cazurilor
(este parerea mea) .
Astept cu interes sa vad cum ma voi simti in urmatoarele zile…
>Mare atentie , cazurile de Covid sunt tot mai frecvente prin localitatile din delta . In Crisan cunosc eu 3 cazuri confirmate dintre care unul a decedat . Am vorbit cu un prieten din Mila 23 si am inteles ca s-au inmultit ingrijorator cazurile . Azi vine nu stiu ce comisie de evaluare in zona . Trebuia sa plec peste 4 zile ,dar aman- sau renunt la iesirile ramase pe 2020 . Nici Sulina nu cred ca este prea departe de inmultirea cazurilor
(este parerea mea) .
Astept cu interes sa vad cum ma voi simti in urmatoarele zile…