Pescuitul de jos in sus

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Dec 2010, 15:32

MeHigh scrie:Crezi ca eu nu am plans aici la salaii lui Adelin si pestii vostrii azi iarna aici? Acuma suferiti! sic
suferim, suferim dar lasa ca poate cazi si tu de pe pamant daca tot stai la capatul celalalt :lol: si pescuiesti de jos in sus

respect maxim si mai baga din astea ca sa ne treaca si noua iarna mai usor.
S'altare și bunăstare !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Dec 2010, 16:46

Michael scrie:eu astept poza celui care papa pisica :D
Bingo ! :shock:

maestre Mihai , ma duc sa caut o gropa de fundatie si o palarie sa o arunc acolo ! :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Dec 2010, 19:36

:lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Dec 2010, 00:10

tare la sfarsit

"multumim nisipului care ne-a smilgheruit c-u-r-u"

:lol: :lol: :lol: te invidiem, ...... de sus in jos :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Dec 2010, 01:27

beton film si poveste.. bravo man!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 18 Dec 2010, 05:23

Cineva din zona aia turistica m-a injurat cumplit! De cand am postat ultimul filmulet ploua intruna, taifun nu alta. Ieri am avut o tentativa de iesire la matzoc (ploaia are vre-o 23 de grade si umiditatea asa mare ca te miri ca mai picau picurii pe jos). Insa rafalele de vant de peste 100 de km pe ora ne-au facut sa ne intoarcem la vatra si sa ne apucam de baut (nu ca ne-am fi lasat... e doar o sintagma)
Pe net spune ca o sa fie asa pana joia viitoare... vai de ficatul meu!

P.S. De acuma nu mai anunt dinainte iesirile... sic!
P.S. ... pentru ala... stie el cine... care are raie pe matze si matze negre ca scobaru' : "multumesc la fel!"

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Dec 2010, 11:12

Super pescuit mosule !

Cel mai urat lucru posibil vanturile de cateva zile :twisted: :twisted: , in noiembrie toata luna am avut vreo 2-3 zile aproximativ bune , in sensu ca puteai arunca , insa apa era tulbure , te apuca dracii cand te uiti la previziuni pe net si nu vezi lumina de la capat , zile in sir de vant :twisted: :twisted:

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 21 Dec 2010, 17:48

La mii de kilometrii de casa am gasit Craciunul sa intre in suflet la mine si sa ninga sarbatoare chiar la plus 28 de grade:
http://www.youtube.com/watch?v=xUTl18mJzjE
http://www.youtube.com/watch?v=14E0mOZAXbo
Dumnezo va tina bucurosi si fericiti iara necazu sa treaca prin spate!
Craciun fericit fratilor!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Dec 2010, 18:00

Craciun fericit sa ai si tu Mihai, multa sanatate tie si familiei...sa va aduca moshu' tot ce va doriti!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 17 Ian 2011, 02:05

In sfarsit s-a terminat silly season-ul. Adica perioada de la Craciun pana o saptamana, doua dupa rev.
In perioada asta aici tot omul isi suie catelul si purcelul in masina si campeaza peste tot. Dupa cozi interminabile de iesire din oras(am stat odata 4 ore pe autostrada aproape pe loc), oamenii se racoresc pe malul raurilor sau oceanului, belind apa si speriind tot ce misca , a miscat sau ar fi putut misca din zona. Ce sa mai zici de pesti?!
E vara torida , toata lumea are liber si milioanele de oameni golesc orasele ajungand in diferite locuri unde ai jura ca nu ajunge picior de pamantean ever.
Ca pescar poti sa uiti de meserie- in afara de rechinii pe care-i chiar binedispune prezenta oamenilor in apa.
Dar pierzandu-ne rabdarea am iesit vinerea si sambata asta la una mica in ciuda sanselor slabe. Doi amici se intoarsera cu 2 zile inainte si ne-au spus ca au ragusit salutand baietii cu raft-urile (barci gonflabile cu care coboara pe rauri) si elicopterele i-au asurzit. Daca nu ai fost in Noua Zeelanda nu poti sa-ti inchipui nebunia! Parapante, vanatori, avioane particulare de hobi nu din alea pt milionari, deltaplane, elicoptere personale, parapante cu motor, jet boat-uri urcand cascade... j-de mii de oamenii ataca salbaticia din toate directiile si muntele vuieste.
Aia cu rafturile sunt cei mai de rahat ca ii duce cu elicopterul in varful muntelui si le dau drumul pe rau in jos. Degeaba urci tu cu zilele prin rau si dormi cu nasu-n ploaie ca de ei nu scapi. 3 pe zi si au belit locul. Mai campeaza, se mai balacesc mai pescuiesc... apa batuta- zeci de oameni in pustietatea ta preferata...
In fine, am fortat-o si am avut 2 zile de pescuit. Nu fenomenal, dar cinstit!
Rauletul preferat:
Imagine

Sfarsit de lupta
Imagine

Imagine

Imagine

doi masculi feroce
Imagine

Imagine

cum nu este drum uneori te cateri, alteori inoti...
Imagine

Scrie răspuns