Pescuit de neuitat la stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Pe balta Aurel Vlaicu, jud. Hunedoara
Am sa postez un link si va las pe voi sa trageti concluzii.
editat de moderator: te rog sa-ti postezi povestirea si pozele pe acest site daca doresti expunerea lor, aici.
postarea de linkuri care sa duca pe alte site-uri/forumuri este prin regulament, interzisa.
editat de moderator: te rog sa-ti postezi povestirea si pozele pe acest site daca doresti expunerea lor, aici.
postarea de linkuri care sa duca pe alte site-uri/forumuri este prin regulament, interzisa.
- semlecangheorghe
- veteran
C&R!!!!...asa cum s-a precizat.E o balta privata, cu reguli....asa ca fomistii...."mai la vale"....dar parafrazand un clasic in viata...."Traim in Romania....."(valabil si pentru patronii de balti private, care de cele mai multe ori nu gestioneaza bine situatia si se scapa de rapitorii pe care ei ii considera in exces....pacat).Bine ar fii sa tina "povestea"....!!!!
Re: Pescuit de neuitat la stiuca
foarte faine cumetrele... sa speram ca balta ramane C&R, cu toate ca romanu-i foarte inventivdeval scrie:C&R!!!!...asa cum s-a precizat.E o balta privata, cu reguli....asa ca fomistii...."mai la vale"....dar parafrazand un clasic in viata...."Traim in Romania.....

-
- utilizator nou
Re: Pescuit de neuitat la stiuca
Scuzele mele, n-am stiut ca-i interzis.mircea pancu scrie:Pe balta Aurel Vlaicu, jud. Hunedoara
Este cu siguranta cea mai tare partida de pescuit la spinning de cand practic si acest stil. In aproximativ 4 ore am reusit sa prind peste 25 de stiuci ce au cantarit fiecare intre 3 kg si 9 kg bucata. Aproape la fiecare mana am avut atac. Au atacat atat la lingura, rotativa cat si pe wobler. De asa ceva nu stiu daca mai poti avea parte pe o alta apa...parca a fost ireal. Cateva poze sa va delectati:
http://img137.imageshack.us/slideshow/w ... 0313u0.jpg