Pescuit de neuitat la stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
iovys scrie:Ajunge apa pana in 1,5m, in rest ai dreptategeorcaef scrie:cred ca stiu locatia ta, balta de cca. 9ha, apa de 1m, c&r, 50 lei pe zi???iovys scrie:Iti dau eu locatie cu stiuca de 10la anul vreau s-o vizitez
Aia o stiu si eu

Sint balti cu stiuca over 10 , 60 de hectare si apa de la 1 la 15 m (cica media pe la 10 m ) Evident fara densitatea aia , mai rara si mult mai greu de gasit , insa este ! Si o sa incerc acolo pina ma impiedica inghetu , in masura timpului disponibil !
Am incercat sa le explic si la amici , insa ii cam anevoios , astia daca dau 2 gherle ii bai , io in mare am luat si 9-10 la rand , si o sa mai iau , acuma fiecare vede cum doreste pescuitu , da pescuitu asta in acvarii nu cadreaza !
- modigliani
- veteran
nu le-am numarat...nu-s foarte multe, dar nici putine.adiwolf scrie:cate iesiri la pescuit ai anul asta Michael???Michael scrie:pe timis se intampla frecvent "figuri de stil" dinastea
te cam saturi...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator constant
-
- senior
Mircea, cate bazine sunt la Aurel Vlaicu? Am inteles ca cel mai mare dintre ele ar fi preluat de cei de la CSP Free Carp Deva si ca ei vreau sa elimine stiuca din bazinul lor. In consecinta au tras cu plasele si stiuca a fost mutata in bazinul in care dati la lingura? Cred ca de aceea sunt si capturile astea mari! 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!