partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: partidele noastre.....
din 8 aprilie intra in vigoare prohibitia.
oare o sa fie valabila si la Stolnici?!
oare o sa fie valabila si la Stolnici?!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
baltile private,nu am auzit sa intre in prohibitie mai sint 2 amanunte din cite am inteles puietul si l produce singur si balta se sustine financiar prin vinzarea pestelui retinut de pescari 15 ron kG di relatarea unui coleg la rubria salau stolnici in discutie cu propietaru
-
- veteran
Cea mai importanta sursa de venit a d-lui Stefan o reprezinta vanzarea pestelui crescut in viviere catre retelele de comert. Ce vinde catre pescari este infim comparativ cu aceasta sursa de venit.
Pai acuma vine 8 martie ...Apoi e dr. de garda ...Dupa este antrenament pentru Cupa Ligii...Dupa este Cupa Ligii...Primul liber ...e aprilie! Sau ma rog ,se poate discuta. In fine eu am propus,daca nu se poate asta e ,o sa ma duc la mine pe balti si vom vedea ce a mai fipasek scrie:pe Stolnici?!!... in aprilie?!!!...hmmm

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
... continuarea dupa hmmm... era : nu! nu!...Zamfi scrie:Pai acuma vine 8 martie ...Apoi e dr. de garda ...Dupa este antrenament pentru Cupa Ligii...Dupa este Cupa Ligii...Primul liber ...e aprilie! Sau ma rog ,se poate discuta. In fine eu am propus,daca nu se poate asta e ,o sa ma duc la mine pe balti si vom vedea ce a mai fipasek scrie:pe Stolnici?!!... in aprilie?!!!...hmmm

lasind la o parte gluma eu pe Stolnici n-am fost niciodata dar cu priteni ca voi merg si la dracu in praznic !

in rest ... we are the best!
Stim asta colegu si apreciem
Mai ales ca e de udat vreo doua Avid-uri si ...jumatate
,un Stradic ,etc...Problema este cand?
In cel mai rau caz tot in aprilie ! Ai vazut ce pensiune beton este in zona? Este un articol pe lrs.ro ...Parca il si aud pe Adi cum cauta o ...Claudia 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
alooo, alooo, cloegii, unde va treziti voi aici??
pai ce inseamna asta?! cum va las putin, cum va cam faceti de cap
pai?!
ce, daca doctorul este de garda?, de garda se face pe balta, noaptea sub clar de luna la o tuica si un vin cu slana si fripturici
plm, cine este bolnav sa vina pe balta la Stolnici sa se vindece (de pescuit salau, aviz amatorilor)
cupa ligii?!! ce este Liga? cum? nu ati auzit ca s-a desfintat?!ca Popescu asa spune, deci......problema rezolvata
daca nu se desfinteaza pana atuncea, sa faca bine sa isi caute balta sau sa sape una ca la cati sunt daca pun toti mana pe harlet si lopata in doua manse duble e gata pista
auzi la ei, Stolnici, cupa ligii, ..hm.!
8 martie?! pai nu cred ca ar exista o zi mai potrivita pentru o intalnire cu baietii la pescuit, departe de casa si de tot balamucul feminin
ele cu chefurile lor, cu striperii lor, noi cu chefurile noastre si cu strapii nostrii
asa ca..............dragi colegi si prieteni, ia bagati-va voi mintile in cap si un deget in ***, stati drept si judecati stramb ca acusi se gata timpul si........................vine scrumbia
mi-a spus mie "cineva" ca a vazuto incolonata la gura Dunarii
si da, o sa ud avidul asta ca vad ca nu tine altfel.
Claudia?!! cine'i Claudia?!!
pai ce inseamna asta?! cum va las putin, cum va cam faceti de cap

pai?!
ce, daca doctorul este de garda?, de garda se face pe balta, noaptea sub clar de luna la o tuica si un vin cu slana si fripturici
plm, cine este bolnav sa vina pe balta la Stolnici sa se vindece (de pescuit salau, aviz amatorilor)
cupa ligii?!! ce este Liga? cum? nu ati auzit ca s-a desfintat?!ca Popescu asa spune, deci......problema rezolvata
daca nu se desfinteaza pana atuncea, sa faca bine sa isi caute balta sau sa sape una ca la cati sunt daca pun toti mana pe harlet si lopata in doua manse duble e gata pista

auzi la ei, Stolnici, cupa ligii, ..hm.!
8 martie?! pai nu cred ca ar exista o zi mai potrivita pentru o intalnire cu baietii la pescuit, departe de casa si de tot balamucul feminin
ele cu chefurile lor, cu striperii lor, noi cu chefurile noastre si cu strapii nostrii

asa ca..............dragi colegi si prieteni, ia bagati-va voi mintile in cap si un deget in ***, stati drept si judecati stramb ca acusi se gata timpul si........................vine scrumbia
mi-a spus mie "cineva" ca a vazuto incolonata la gura Dunarii

si da, o sa ud avidul asta ca vad ca nu tine altfel.
Claudia?!! cine'i Claudia?!!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ce se-ntampla, doctore aici ?! Fo' intalnire la Stolnici ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
adiwolf mare dreptate ai frate cu ziua asta prea mare stresu acasa cel mai bun antistres balta mare om mare caracter