partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Re: partidele noastre.....

Mesaj de tibi1991 » 16 Ian 2013, 22:50

mariush scrie:pe canalul colector TARIAN-GIRIS.
treaba cu benzina e relativa.daca vei fi multumit asa cum am fost eu atunci nu-i degeaba :wink:
mersi de info ... am fost azi pana la tarian dar am dat pe cris si am stat doar 30 de min ca o trebuit sa plec ... data viitoare inchid telefonu x( mersi inca odata

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Mar 2013, 20:46

No asa ...

Pai tinand cont de data din calendar ma gandesc ca ar fi cazul sa organizam prima intalnire culturala pe 2013 :D
Dupa unele discutii preliminare ,tinand cont ca pe Dunare se prind numa balauri ,pe Olt doar marle ,pe la Aiud ...stiuci :elkgrin: ma gandeam sa incercam o ...balta! Asa ca deja avem doua propuneri :

-balta de la Stolnici (ca e unii care nu au vazut salaul demult... :oops: );

-Chiroiu 4 ca cica e misto patronul :respekt: Ma rog si sunt persoane care acuza stiuca maaaare si ceva salau mai maruntel ,asa pe la 3-4 kg :D

Perioada propusa ar fi undeva dupa 15 martie si pana prin 15 aprilie ca dupa aia incep aia cu crapii...

Asadar colegi,care doriti care poftiti , va rog sa va spuneti parerea! Binenteles ca voia buna e asigurata din start ,primavara incepe sa fiarba in sange si daca chiar vreti il aducem ,seara , pe Frone ca vad ca e in voga!! :lol: Normal ca partida este pe doua zile ca tara e mare si pana ne intalnim ,pana bem paharul de sampanie de bun venit ,pana citim dosarul cu regulamentul ... :lol1:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 02 Mar 2013, 21:03

Stolnici - problematic. Nu te lasa decat cu barca, de pe mal e interzis. Si nu cred ca toti detin o barca.
Chiroiu - am inteles ca pe 23 martie e nu's ce concurs. Si mai e unul prin aprilie. Si oricum nebunii cu crapul au inceput de pe acum...Dar e de luat in seama. Ultima iesire pe anul trecut, chiar daca nu am fost multi, ne-au asteptat cu vin fiert. Elegant.
15 martie e cam nasol, e targul si multi vor acolo...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Mar 2013, 21:43

Am inteles. Sincer eu sunt convins ca o sa mergem pe una din balti ...Ca vom fi doi sau zece ...asta e! Am eu niste baieti care vin in Serbia ,necum pe Stolnici ...Bine,baietii se dau cu barci ,sonare si alte cele ...
La targ nu mai mergem ca am zis ca e mai bine la ...pesti ! :lol:

Apropo ,echipa de pe Dunare (ma rog ,maine sau cand mergeti ) astept un semn !Sa stiu cat vin sa iau! :respekt:

riva
junior
junior

Mesaj de riva » 02 Mar 2013, 21:46

zamfi care mirle veni eu de la olt ,farcasele.azi pe la 14. nu li sa vazut culoarea . dar so luam cu inceputu ,sub baraj 200 m unde sanki interzis pescuitu cel putin asa scrie cu vopsea pe parapet 200 ,pescari,prajini lansete ,stationar rosioara si biban la pestisor viu .singuri care au prins ceva ,exceptind 2 tipi cu barca care intrara pe o grinda de beton intre stavilare ,cica nu se pescuieste sub nici o forma 50 m de poarta barajului care au scos ceva bucati de salau 40,50 cm zic eu de la distanta 200,300 m ,nu stiu la ce au fost prinsi au debarcat pe malul celalalt ce ar mai fi de spus ,chesti marunte ,care sau mai spus pe sait si pe care nu le am crezut nici eu pina nu vezi nu crezi 5 barci sub baraj 7 barci pe baraj si inca 4 pe albia veke ,ai spune ca au venit toti spineri la olt dar teapa erau ghici ?plasari de servici cu niste plase frate nu stiam ca exista asa ceva plase mono filament cred ca aveau 300 de metri si au un stil de o nesimtire fara margini incit insira plasa chiar peste naluca ta sau pluta cum vazui eu azi ,si ce credeti tipu a reusit sa isi salveze pluta bombonind marunt ca nu suna nimeni la 112 dAR cu o voce foarte joasa sa nu fi e auzit de tipi care tocmai ii sechestrasera pluta citeva minute bune ,un vecin de suferinta spusa tot cu o voce joasa au autorizati nu toti dar incearca sa ii intrebi?va urma

riva
junior
junior

Mesaj de riva » 02 Mar 2013, 22:35

continuare nu va spusai ce facuram noi cei care daduram cu artificiale sa va spun?bine va spun daca sinteti curiosi aproape nimic ,ceva experienta ,o scurta la mina si citeva impresi schimbate intre noi 5 buc .pescari.cel putin eu alti nu am vazut pe la prinz am mutat din nou locatia pe un canal linga baraj latime 15m latime ceva papura loc sigur de stuca dupa cum spun cei 20 de pescari care dau la pestisor viu cu plute culisante mari ,nimeni nu scoate nimic,am gasit un loc de 20 m intre baieti 2 ore incercai tot ce am avsai in dotare ,rezultatul 0 ,acelas rezultat il avura si ceilalti baieti din cite am vazui eu cu toate ca erau dotati mult mai corespunzator dec it mine ,aici ma refer la baieti care folosira naluci nu la plasari care au scos citiva saci de peste .stiu ca uni o sa spuna de ce?nu am sunat la garda sasamd.din discutile de la fata locului rezultatul ar fi fost 0 . baieti se simteau ca la ei acasa nu am crezut nici eu ca se poate intimpla chiar in halul asta .vroiam sa ma duc la stolnici ,dar prietenul meu care avea barca nu a putut sa mearga asa ca nu am mai sunat ,ne avind barca nu avea rost si din cite am inteles acolo exista o singura barca si cred ca era deja rezervata ,find simbata .fu cineva la stolnici azi ?ce rezultate?

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 03 Mar 2013, 04:03

n-am fost la stolnici, dar am fost la acumularea de la draganesti. marlele sunt destul de active pe olt. poate e problema de gasire a lor...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2013, 20:20

Deci prieteni ,am vorbit cu AdiSb si ne-am gandit sa mergem pe Stolnici primul weekend din aprilie . Scapa si doctorul de garda si uite asa ... :wink:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Mar 2013, 22:57

Inainte de a merge suna. Ar fi pacat sa te trezesti ca astepti la intrare sau nu intri pentru ca nu te-ai anuntat. Tu si cine o sa mai mearga.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mar 2013, 17:03

Multumesc. :respekt:

Scrie răspuns