bineteles ca am prins fix pola

dar lasa Aline ca e zi si maine

referitor la intrunire si la locatia ei, opinia mea este ca ar trebui sa mergem pe o locatie pe care nu am mai fost si nu am mai pescuit marea majoritate dintre noi si unde avem si sanse sa prindem cat de cat ceva.
deasemenea, ideal si din punctul meu de vedere primordial este ca locatia aleasa sa fie "naturala"- stiti voi la ce ma refer
asadar:
1. Cincis - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=3p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=1p - cheltuieli= 2p Total = 14p
2. Zetea - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=0p - posibilitati de cazare in zona=3p - sanse de a prinde pesti rapitori=1p - cheltuieli= 1p Total = 11p
3. Bezid - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=1p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=2p - cheltuieli= 1p Total = 12p
4. Delta Dunarii (probabil Murghiol, Dunavat,Sf.Gheorghe) - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=0p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 0p Total = 11p
5. Clisura Dunarii - locatie noua=0p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=2p - posibilitati de cazare in zona=3p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 2p Total = 13p
6. Arpas-Scoreiu-Avrig - locatie noua=2p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=3p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 3p Total = 16p
asta este analiza mea asupra locatiilor propuse, am acordat un punctaj de la 0.>3 si am incercat sa nu fiu subiectiv
pentru locatia nr.6 am acordat 2p la locatie noua deoarece chiar daca am mai fost in zona asta toti, am considerat ca la prima noastra intalnire nu am pescuit pe zona respectiva
pentru mine personal, punctele 2;3 si 4 ies din discutie si votez fara rezerve pt punctul 6, asadar votul meu merge catre zona Arpas-Scoreiu-Avrig
p.s. sa nu mai pun la socoteala "oboseala" aparuta dupa un asemenea "simpozion" - am zis bine doctore??!!