partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: partidele noastre.....

Mesaj de adiwolf » 22 Sep 2012, 23:25

plm, ce zi superba, dar cum o strica unii prieteni cu urari de "bine" la pescuit.
bineteles ca am prins fix pola :wallbash:
dar lasa Aline ca e zi si maine :twisted:

referitor la intrunire si la locatia ei, opinia mea este ca ar trebui sa mergem pe o locatie pe care nu am mai fost si nu am mai pescuit marea majoritate dintre noi si unde avem si sanse sa prindem cat de cat ceva.
deasemenea, ideal si din punctul meu de vedere primordial este ca locatia aleasa sa fie "naturala"- stiti voi la ce ma refer
asadar:
1. Cincis - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=3p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=1p - cheltuieli= 2p Total = 14p
2. Zetea - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=0p - posibilitati de cazare in zona=3p - sanse de a prinde pesti rapitori=1p - cheltuieli= 1p Total = 11p
3. Bezid - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=1p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=2p - cheltuieli= 1p Total = 12p
4. Delta Dunarii (probabil Murghiol, Dunavat,Sf.Gheorghe) - locatie noua=3p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=0p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 0p Total = 11p
5. Clisura Dunarii - locatie noua=0p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=2p - posibilitati de cazare in zona=3p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 2p Total = 13p
6. Arpas-Scoreiu-Avrig - locatie noua=2p - apa "naturala=3p - km de parcurs raportat la locatia echipajelor=3p - posibilitati de cazare in zona=2p - sanse de a prinde pesti rapitori=3p - cheltuieli= 3p Total = 16p

asta este analiza mea asupra locatiilor propuse, am acordat un punctaj de la 0.>3 si am incercat sa nu fiu subiectiv
pentru locatia nr.6 am acordat 2p la locatie noua deoarece chiar daca am mai fost in zona asta toti, am considerat ca la prima noastra intalnire nu am pescuit pe zona respectiva
pentru mine personal, punctele 2;3 si 4 ies din discutie si votez fara rezerve pt punctul 6, asadar votul meu merge catre zona Arpas-Scoreiu-Avrig

p.s. sa nu mai pun la socoteala "oboseala" aparuta dupa un asemenea "simpozion" - am zis bine doctore??!! :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Sep 2012, 09:36

Bravo colegu! Imi place cum ai analizat problema desi dupa mine Cincisul castiga inca 2 puncte (unul la cazare si altul la sansele de pescuit). Asta doar asa ca fapt divers.

Tinand cont de faptul ca pe Cincis o sa ajung si singur :lol: , ca in Delta poate ca reusesc sa ajung anul asta , ca in Clisura am prins deja doi supersalai :lol: , o sa votez si eu pentru Scoreiu-Avrig-etc . Sincer ma tenta Bezidul si Zetea ,dar zic ca poate la primavara cand e agresivi!

Deci ,raspuns final: Arpas-Scoreiu-Avrig.

Ps:daca ramane asa trebe sa vorbim cu domnu' vice de taxa de pescuit ! :lol: Nu de alta ,dar sa puteam bea linistiti un spritz cu Tavi :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 23 Sep 2012, 10:37

Adi, ai facut o analiza ca la carte. Personal m-a interesat mai mult punctajul de la "sanse de a prinde peste" si daca Alin a mai dat un punct la Cincis, eu mai iau un punct de la Scorei-Avrig.
Si eu votez pentru Olt, si asta pentru ca saptamana urmatoare plec in Delta, deci o iesire mai aproape de casa ma avantajaza.
Asteptam si parerea echipei din Tg. Jiu, apoi trecem la faza a doua: Detaliile expeditiei.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Sep 2012, 21:48

aline,
pt Cincis la cazare e posibil sa fi gresit, desii m-am uitat putin pe net si am cam vazut ce ofera zona si la ce preturi, dar la sansele de a prinde pesti rapitori nu cred ca gresesc deoarece din ce se scrie pe net cam asta am dedus.
bine, stiu ca una se scrie si alta este realitatea, dar ..........fum fara foc.........
adi,
cred ca gresesti depunctand zona la sanse de a prinde pesti rapitori, si spun asta nu din ce s-a scris pe aici, ci din ce s-a prins pe zona si mi-au spus oameni credibili.
oricum, asteptam sa vedem si raspunsul baietilor de la jiu, dar te rog intereseaza-te de cazare in zona, conditii si preturi
vorbim de aceste lucruri pe privat.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Sep 2012, 11:09

salutare,in sfarsit imi merge calculatorul,ma bucur nespus sa aud ca vreti sa faceti o vizita locului meu de suflet ''scorei''ma mai bucura si faptul ca adrian a avut aceasta idee, de mult imi doream sa pescuiti pe scorei iar acum ca din cate am vazut cazarea e la cartza la fosta moara e nemaipomenit,acolo intre cimitir si coada barajului e mortal,apa adanca, cam asa arata....... Imagine

legat de pesti as mai da 1,5p daca nu te superi adi,cred si sunt sigur ca daca sti unde sa cauti poti avea surprize placute pe baraj si pe cursul vechi,cam de astea :wink: Imagine

ps:deci daca mai este vreun loc liber ma bag si eu,tg jiu haideti ca vad ca atrenamentul l-ati facut....

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 24 Sep 2012, 15:18

vreun somn ceva pe acolo?!!!
in rest ... we are the best!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Sep 2012, 16:51

este destul si in baraj si pe vechiul curs intre coada barajului si barajul de la noul roman,acolo as incerca mai mult daca as fi cu barca,in zona unde e pensiunea.....povestim...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Sep 2012, 20:25

Colegu nu-ti fa probleme ca de data asta-i rupem! Asa ca nu mai sta pe ganduri ,organizeaza deplasarea de la jii si ...gata! :lol:
Vezi si de Claudiu. In rest orice vin rosu ,de soi , sec si rece este binevenit! :headbash:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Sep 2012, 20:29

edâ„¢ scrie:salutare,in sfarsit imi merge calculatorul,ma bucur nespus sa aud ca vreti sa faceti o vizita locului meu de suflet ''scorei''ma mai bucura si faptul ca adrian a avut aceasta idee, de mult imi doream sa pescuiti pe scorei iar acum ca din cate am vazut cazarea e la cartza la fosta moara e nemaipomenit,acolo intre cimitir si coada barajului e mortal,apa adanca, cam asa arata....... Imagine

legat de pesti as mai da 1,5p daca nu te superi adi,cred si sunt sigur ca daca sti unde sa cauti poti avea surprize placute pe baraj si pe cursul vechi,cam de astea :wink: Imagine

ps:deci daca mai este vreun loc liber ma bag si eu,tg jiu haideti ca vad ca atrenamentul l-ati facut....

Pai Edi eu abia astept sa pescuiesc pe locul tau de suflet...Plus ca imi doresc sa bem un pahar de vin impreuna :wink: Asa ca nu pierde timpul si pregateste-te! Vorbeste cu Adi ,dati pe privat niste preturi de cazare si conditii gen ,putem frige acolo somnul vineri seara ,etc. Ca am uitat sa-ti spun da' vineri seara vom avea somn la gratar sau pane ... :lol: Cu vin alb sec! Si o tuiculita inainte!

Ps: s'apai sa mai mori?! :lol1:

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 24 Sep 2012, 20:42

Stimati colegi si buni prieteni... de fapt doar PRIETENI, pentru ca prietenii nu pot fi buni sau rai, sint doar prieteni... eu unul sint convins ca va fi o inca o super conferinta si la Scoreiu !!!
Deci confirm pentru mine si Docktoru aka docwww, cu singura rugaminte de a se rezerva un loc si pentru Edi ( pentru ca nu stiu de ce intreba daca mai sint locuri libere ), de parca n-ar sti ca intre prieteni aceste intrebari nu-si au rostul.
Abia astept sa ne intilnim toti !
@edi: facem un gulas ardelenesco-oltenesc impreuna ?!!! :)))
:respekt: colegilor
in rest ... we are the best!

Scrie răspuns